13 лютого 2023, 10:54

Це вже обговорюється у кулуарах: ексдруг Путіна Пугачов зробив несподівану заяву про війну в Україні

Російський опозиціонер Сергій Пугачов заявив, що питання вступу НАТО у російсько-українську війну вже обговорюють у кулуарах.

Це вже обговорюється у кулуарах: ексдруг Путіна Пугачов зробив несподівану заяву про війну в Україні

Західні політики не обговорюють Горлівку, Авдіївку й інші захоплені чи не захоплені міста України. Вони мислять дещо іншими категоріями. Наприклад, у повітрі висить питання про вступ НАТО у війну. І якщо раптом виявиться, що військової техніки для ЗСУ виявиться недостатньо, то Північноатлантичний альянс введе свої війська на територію України (в кулуарах це вже обговорюється).

Про це повідомив банкір і мільярдер, екс-друг Путіна Сергій Пугачов в інтерв'ю Олесі Бацман, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Олеся Бацман".

"Якщо ви думаєте, що обговорюють Горлівку, Авдіївку тощо, то ні. Про це навіть ніхто не знає нічого. Військові експерти й Інститут вивчення війни знають, звичайно, але не більше", - зазначив підприємець.

Потім він додав, що відсутність достатнього обсягу військової техніки для України спричинить величезні втрати живої сили саме у ЗСУ, а Захід не може цього допустити. У такому разі НАТО, найімовірніше, вступить у російсько-українську війну.

Нагадаємо, Сергій Пугачов назвав помилковий крок президента РФ: "Це остання козирна карта".

Також Сергій Пугачов описав свого ексдруга Путіна: "Він неорганізований".

Раніше Сергій Пугачов заявив, що війна України з РФ йде до завершення: "Вони не встоять перед таким натиском".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини