8 лютого 2023, 09:42

"Поцілований Марсом у колисці", – Невзоров дав ефектну характеристику Залужному

Валерій Залужний здатний в один момент 500 млн осіб або зіпсувати настрій, або виправити, вважає публіцист Олександр Невзоров.

"Поцілований Марсом у колисці", – Невзоров дав ефектну характеристику Залужному

Російський публіцист і журналіст Олександр Невзоров, який нині живе в Україні, назвав Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного "людиною війни", наділеною "дикою підступністю".

В інтерв'ю виданню "Гордон" Невзоров зазначив, що мовчання цієї людини говорить багато про що.

Він справжній полководець, що має найкращі якості. Журналіст дав Головнокомандувачу української армії вельми цікаву характеристику.

"Це дійсно людина війни, поцілована Марсом у колисці. Ніхто не знає, що можна чекати від Залужного. Він абсолютно непередбачуваний і раптовий так, як і має бути справжній полководець", - сказав Невзоров.

Він спробував порівняти з ним у цьому ракурсі начальника Генерального штабу РФ і нещодавно призначеного командувачем військами в Україні Валерія Герасимова. Жодних паралелей немає. Невзоров назвав Герасимова "штабним ідіотом".

Крім того, публіцист вказав на ще одну особливу здатність українського "полководця", якою він захоплюється.

"Є у світі одна людина, зараза така, яка може приблизно, ну, 500 млн осіб або зіпсувати настрій, або виправити, до того ж може порадувати так, як ніхто не може порадувати. Прізвище цього дядечка - Залужний... Він знає своє ремесло, та він може або нас усіх ввергнути у глибокий смуток, або прямо змусити танцювати", - підсумував Невзоров.

Раніше політик РФ Дмитро Чернишевський висловив думку, що Залужний у тилу кує "меч перемоги".

Тим часом Невзоров прокоментував плани диктатора Путіна відправити війська у великий наступ. Журналіст упевнений, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний якраз цього і чекає. Річ у тім, що така операція дасть українцям можливість у прискореному режимі "перемолоти" ворожу армію.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини