6 лютого 2023, 11:46

"Потрібно не опинятися..." – Закаєв попередив українців про серйозну небезпеку

Прем'єр-міністр Ічкерії у вигнанні Ахмед Закаєв заявив, що Валерій Герасимов – це людина, яка несе Україні пряму та дуже серйозну загрозу.

"Потрібно не опинятися..." – Закаєв попередив українців про серйозну небезпеку

Нещодавно главу Генштабу РФ Валерія Герасимова знову призначили командувачем військ в Україні. І це не обіцяє абсолютно нічого хорошого українцям. За словами Ахмеда Закаєва, Герасимов проявив свою жорстокість ще під час Першої чеченської війни, і якщо він окупує будь-яку територію України, то обов'язково влаштує там другу Бучу та Самашки. Про це чеченський політик попередив в інтерв'ю Наталці Влащенко для YouTube-каналу "Власть&Влащенко".

"Я знаю Герасимова та знаю про його жорстокість. Це людина, яка не зважає на жертви ні з боку противника (мається на увазі цивільне населення), ні зі свого боку, який вони використовують як гарматне м'ясо", - зазначив Закаєв.

Потім експерт звернувся безпосередньо до українського населення: "Якщо є загроза опинитися під окупацією, просто потрібно кидати все та їхати. Не опинятися на окупованих територіях, тому що ці люди, у них немає нічого людського, яке могло б якимось чином сприяти продовженню життя тих, які опиняться під їхньою окупацією".

Контекст: масове вбивство у Самашках - операція МВС РФ, проведена у селі Самашки 7-8 квітня 1995 року під час Першої чеченської війни, під час якої вбили щонайменше сто мирних жителів.

Раніше Ахмед Закаєв розкрив секрет перемоги над РФ: "Це буде гарантією безпеки для людства".

Також Ахмед Закаєв озвучив місію України: "Ви боретеся за демократію в усьому світі".

Нагадаємо, Ахмед Закаєв висловився про "кадировців", які воюють з Україною: "Це масовка".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини