6 лютого 2023, 07:15

Пінкус назвав умову, за якої "не тільки крісло Путіна, а й сам бункер затремтить"

Американський політик Борис Пінкус упевнено заявив, що далекобійні ракети від США змінять хід війни та налякають Путіна.

Пінкус назвав умову, за якої "не тільки крісло Путіна, а й сам бункер затремтить"

Про те, чи може стати атака Україною Криму ключем до швидкої перемоги над РФ, розповів Борис Пінкус. Лідер Республіканської партії по 45-му виборчому округу Нью-Йорка переконаний, що глава Кремля сильно злякається, якщо ЗСУ завдадуть ударів по його військових базах на території півострова.

Інтерв'ю Бориса Пінкуса для "Фабрики новин" можна подивитися на каналі YouTube.

Американський політичний діяч висловився з приводу ймовірності застосування ядерної зброї РФ і можливої реакції Заходу: "Захід себе заспокоює тим, що до Путіна неодноразово доводилась інформація з Білого дому про те, що на будь-який рух Путіна у бік застосування неконвенційної зброї, необов'язково ядерної (хімічної або бактеріологічної), буде відповідь адекватна аж до того, що ракетами американського виробництва, які було розроблено за часів пошуку Бена Ладена, що ховався у бункерах. Це меседж самозаспокоєння".

Борис Пінкус припустив, яка військова подія зможе викликати страх і паніку у Путіна: "Що таке 150 км радіус дії? Це тільки Луганськ і Донбас, але не Крим. Крим - це найсакральніше для Путіна. Ось тільки-но ми будемо давати снаряди 300 км і 500 км для HIMARSів, і почнуться атаки саме Криму, де основна база його живої сили та техніки, ось тільки-но почнеться атака Криму, ось тоді не тільки крісло Путіна, не тільки ліжко, а й сам бункер задрижить. І ось тоді над ним висітиме той самий меч, який рано чи пізно має відрубати йому голову руками членів його банди".


Раніше Пінкус повідомив, коли "американські війська увійдуть в Україну допомагати".

Також Пінкус пояснив, чим і куди вдарять США у відповідь на застосування Путіним ядерної зброї.

Нагадаємо, Борис Пінкус упевнено заявив, коли Україна отримає від США винищувачі F-16.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини