31 січня 2023, 08:10

Піонтковський озвучив "тверде рішення ізраїльської влади" щодо Ірану: "Вишенька на торті"

Публіцист Андрій Піонтковський розповів про намір Ізраїлю 2023 року знищити ядерний потенціал Ірану.

Піонтковський озвучив "тверде рішення ізраїльської влади" щодо Ірану: "Вишенька на торті"

Відомий журналіст спершу натякнув, що глава Кремля тяжко хворий і вдається до послуг ізраїльських лікарів. З іншого боку, союзник Росії - Іран, який постачає їм боєприпаси та дрони. Так Путін опинився між двох вогнів, використовуючи обидві протиборчі сторони собі на благо. Андрій Піонтковський вважає, що Ізраїль більше не має наміру терпіти агресію Ірану, яка проявляється у вигляді терористичних актів, і у поточному році готовий покласти край ядерному потенціалу цієї держави.

Точку зору Андрія Піонтковського щодо намірів Ізраїлю на 2023 рік можна дізнатися з його діалогу з Романом Цимбалюком на каналі YouTube.

Російський соціолог пожартував щодо того, що главу Кремля лікують ізраїльські медики: "Це вже не версія, більшість експертів підтверджує: у Путіна є якісь серйозні онкологічні проблеми. Вирішують ці проблеми лікарі однієї близькосхідної держави, і Ви здогадуєтеся якої. Явно не Ірану. І лікарська допомога, і препарати відповідні приходять усі до Путіна з цієї близькосхідної держави".

"Ось зараз із новим загостренням відносин між цією державою й Іраном начебто ізраїльське керівництво ставить якісь умови нашому "фюреру", тож там доволі складна ситуація. Це така "вишенька на торті", але вона не змінює основної тенденції, що ядерний потенціал Ірану має бути знищену тому числі, розпад Іранської держави, зокрема, багатостраждальний народ Азербайджану нарешті повернеться на свою історичну батьківщину", - підсумував Андрій Піонтковський свої роздуми на тему неоднозначної ситуації, що склалася, у відносинах між такими країнами, як Ізраїль, Іран і Росія.

Раніше Піонтковський припустив, на який "рішучий крок" можуть піти Британія та Польща заради перемоги України.

Також Піонтковський поділився "свіжою інформацією розвідника з Москви".

Нагадаємо, Піонтковський пояснив, як Путін готує росіян до капітуляції РФ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини