26 грудня 2022, 09:50

"Шукатиме якісь ходи", – Касьянов розповів, коли Путін оголосить свого наступника

Російський опозиціонер Михайло Касьянов прояснив деталі про наступника Путіна, передбачивши, коли ми дізнаємося його ім'я.

"Шукатиме якісь ходи", – Касьянов розповів, коли Путін оголосить свого наступника

Російський державний, політичний і громадський діяч, голова політичної партії "Партія народної свободи" Михайло Касьянов вважає, що будь-який наступник Путіна буде кращим за нього. "Новий президент РФ зіткнеться з такою купою проблем, що доведеться це вирішувати, тому він буде шукати якісь ходи. Це будуть якісь компроміси та переговори із зовнішнім світом, всередині країни тощо", - спрогнозував експерт в інтерв'ю Наталці Влащенко, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Власть&Влащенко".

На думку політика, наступник буде або з ФСБ, або людиною, повністю підконтрольною ФСБ, що приблизно одне й те саме. Це неминуче, тому що сьогодні країна перебуває повністю під контролем ФСБ.

"Путін вірить у силу цієї організації. Насправді за останні 10 років посилення ФСБ пройшло дуже глобально по всій країні, тому ймовірність для мене очевидна, що все піде по цій лінії. Хто саме буде, це не так важливо. Це буде смакова річ Путіна, як він визначиться в останній момент", - зазначив Касьянов.

Потім він нагадав, що 2008 року ім'я Медведєва не називалося до останнього. І потім за місяць до номінації Путін оголосив, що це буде саме він, хоча багато хто говорив про Іванова.

"І зараз буде те саме, - підкреслив експерт. - Я думаю, що наступного 2023 року ситуація прояснюватиметься та Путіну не залишиться жодних дій. Я не думаю, що він піде у зв'язку з наближенням поразки в Україні. Він робитиме вигляд, що нічого глобального не відбувається, що він просто поважає Конституцію: "Уже 20 років правлю, тому, давайте, я буду йти". - Тому у жовтні наступного року ми дізнаємося, кого Путін захоче бачити послідовником, хто дасть йому ці гарантії".

Нагадаємо, Михайло Касьянов заявив, що путінський режим приречений: "Питання тільки у часі".

Також Михайло Касьянов розповів про останній козир Путіна: "Розхитування Європи".

Раніше Михайло Касьянов попередив українців про складні часи: "Далі буде гірше".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини