2 грудня 2022, 12:07

"Це для Путіна не друг, а ворог", – Гудков назвав три країни, на які нападе Росія

Геннадій Гудков упевнений, що якщо Путін залишиться при владі, то з часом він нападе на Вірменію, Казахстан і Грузію.

"Це для Путіна не друг, а ворог", – Гудков назвав три країни, на які нападе Росія

Російський опозиціонер і полковник ФСБ у відставці Геннадій Гудков вважає, що першого удару Путін завдасть по Вірменії, Грузії та Кахастану. "Ці три країни, на мій погляд, перебувають у найбільшій зоні ризику", - заявив експерт в інтерв'ю Анастасії Федор, яке можна переглянути на YouTube-каналі "Фабрика новостей".

На думку Гудкова, найслабшою ланкою у цій трійці є Вірменія, тому що Пашинян для Путіна не друг, а ворог. "А друзі для Путіна всі ті, хто хоче повалити Пашиняна та відновити у Вірменії авторитарний стиль правління", - зазначив політик.

На другому місці за складністю, як вважає Гудков, ситуація у Казахстані. Ця держава досить вразлива: там величезні кордони з Росією та багато чого ще.

"І потім Грузія, тому Путіна абсолютно точно не можна залишати при владі, тому що його перебування у Кремлі означає прийдешню нову війну, агресію, приготування до вбивства своїх сусідів", - попередив опозиціонер.

Раніше Геннадій Гудков назвав два варіанти нової влади у Росії: "Може утворитися ситуація, яка буде гіршою за Путіна".

Також Геннадій Гудков заявив, що Лукашенко нападе на Україну, але за однієї умови.

Ще трохи раніше Геннадій Гудков зазначив, що у Росії поступово загострюється обстановка в суспільстві: "Йдуть розлучення, розриви родинних відносин".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини