30 листопада 2022, 16:26

"Росія знову нападе на Україну з Білорусі, це станеться до Нового року", – Марк Фейгін

Є великий ризик того, що Росія здійснить нове вторгнення на Північ України з Білорусі, вважає Марк Фейгін.

"Росія знову нападе на Україну з Білорусі, це станеться до Нового року", – Марк Фейгін

Уже нинішнього року російські війська, ймовірно, зроблять нову спробу вторгнення на Північ України з території Білорусі.

Таку думку висловив в ефірі "Ходорковський LIVE" відомий російський юрист, блогер Марк Фейгін.

"Москва не хоче переговорів справжніх. Вона хоче капітуляції (Києва - ред.) і саме тому використовує час, щоб підготуватися. Я думаю, це буде атака з півночі. З боку Білорусі... Політично для Москви це вигідніше. По-перше, у них не виходить під Бахмутом просунутися... А північ - це така ілюзія, що можна швидко досягти результату: висунутися до Києва, перерізати через Волинь постачання озброєнь. І, я думаю, якщо ґрунтуватися на психології Путіна, то логіка e цьому є", - розповів блогер.

Він уточнив, що зараз Кремль тисне на білоруського диктатора Олександра Лукашенка, щоб той теж узяв безпосередню участь в агресії.

"До кінця грудня, до Нового року, найімовірніше, на нас чекають якісь події. Політична ситуація до них підштовхує", - висловив думку Фейгін.

Він звернув увагу на те, що Україна повною мірою готова до такого розвитку ситуації. Там підірвані мости, українсько-білоруський кордон дуже серйозно заміновано. І росіянам під час повторного наступу доведеться своїми тілами, своїми життями проробляти проломи у цих мінних полях. Втрати будуть катастрофічні.

"Вони не досягнуть жодного результату. Війна матиме принципово інший характер на Півночі, на відміну від лютого - березня. Буде обстрілюватися територія Білорусі, це очевидно. Ніхто цацкатися не буде. "Хаймарси" полетять... Недалеко від Мінська будуть лягати снаряди. Значна територія Білорусі буде залучена у війну. Цього разу у Білорусі не вийде залишитися осторонь. Це точно", - констатував Фейгін.

Раніше Гордон назвав три міста, на які, ймовірно, буде наступ із Білорусі.

Ми також писали, що на початку листопада РФ почала перекидати до Білорусі свої війська.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Марк Фейгин

Останні новини