20 листопада 2022, 22:22

Генерал Кривонос назвав три речі, здатні прискорити перемогу України у війні: "Від цього залежить..."

Генерал ЗСУ Сергій Кривонос перерахував важливі складові успіху ЗСУ у наближенні перемоги над армією РФ.

Генерал Кривонос назвав три речі, здатні прискорити перемогу України у війні: "Від цього залежить..."

Заступник секретаря РНБО у період з 2019 до 2022 роки висловив своє бачення військового успіху у протистоянні України та Росії. Досвідчений військовий переконаний, що прискорити перемогу може комплексний підхід - він перерахував важливі складові.

Інтерв'ю генерала Сергія Кривоноса для "5 каналу" можна подивитися на YouTube.

Телеведуча запитала у свого гостя: що потрібно для того, щоб здобути перемогу у війні якомога швидше.

Генерал ЗСУ на це відповів так: "Ці речі я давно вже називав. Для того щоб перемогти у цій війні, потрібно робити три речі. Перше - це перевести економіку України на військові рейки. Друге - це підготовка резервів у тій кількості, в якій це потрібно. І підготовка території. Це три речі, які визначають наш успіх у протистоянні з РФ і наш подальший наступ на російські війська, і звільнення території України від російських окупантів".

Потім Сергій Кривонос пояснив, чому вихід на адміністративні кордони України - це ще не кінець війни: "Потрібно чітко розуміти, що, навіть коли ми вийдемо на кордони 1991 року, війна не закінчиться. Росіяни можуть і далі бомбардувати наші міста та села, знищувати нашу інфраструктуру, бо війна - це надовго та потрібно розуміти, що певні речі ми змушені робити постійно, стабільно. Зараз війна - це робота, яку потрібно робити якісно та професійно. Від цього залежить наш успіх".

Раніше генерал Кривонос навів аргументи проти будь-якого перемир'я з РФ.

Нагадаємо, генерал Кривонос відкрито повідомив, що чекати Україні від Білорусі.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сергей Кривонос

Останні новини