22 жовтня 2022, 23:31

Табах нагадав Україні, який "урок вона не вивчила", і тому він повторюється: "Ви такий же шайтан..."

Гаррі Табах пояснив, у чому був прорахунок українського керівництва щодо Ірану та як це спричинило проблеми зараз.

Табах нагадав Україні, який "урок вона не вивчила", і тому він повторюється: "Ви такий же шайтан..."

Капітан 1-го рангу ВМС США відкрито заявив, що політики нашої країни не мали рації раніше, коли не розривали дипломатичних відносин з країнами-терористами, такими як Іран. Гаррі Табах впевнений, що таке лояльне ставлення до подібних держав призвело до наслідків, що є на сьогодні, — війни з Росією, союзником якої є той же Іран.

Інтерв'ю Гаррі Табаха для "Фабрики новин" можна переглянути на каналі YouTube.

Від американського офіцера на питання про те, чому Іран надає військову допомогу РФ, але не визнається у цьому офіційно, прозвучало: "Бо вони бандити. Вони терористи. Це ще один урок, цього разу урок Україні, який вона не вивчила: не треба мати справу з терористами. Вони вам будуть брехати, вони до вас повернуться. Ви такий же шайтан для них, як і всі інші".

Військовий оглядач пояснив, що він має на увазі під сказаним вище: "Я не втручаюся ніколи у внутрішню політику України, але я скажу, якщо мене можна назвати експертом у чомусь, це у тероризмі (вся моя кар'єра була побудована на цьому). Не можна лягати у ліжко з терористами: вони вас підведуть. Країна Іран була визнана країною, яка спонсорує тероризм, проти неї було введено санкції (незабаром 40 років). Чому Україна мала дипломатичні відносини з терористом?"


Раніше Табах пояснив, чому Україні потрібно "готуватися до найгіршого сценарію".

Також Табах "дорікнув" українцям у "небажанні" отримати ленд-ліз.

Нагадаємо, Табах пояснив, чому ленд-ліз не почне працювати й у жовтні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини