23 вересня 2022, 07:34

Жданов розповів, якою чисельністю має бути армія РФ, "щоб заволодіти всією Україною"

Олег Жданов назвав точну кількість військових, які знадобляться Путіну для спроб захоплення всієї території України.

Жданов розповів, якою чисельністю має бути армія РФ, "щоб заволодіти всією Україною"

"Скільки їм потрібно буде в ідеалі зібрати "гарматного м'яса", щоб піти на Київ?" - запитала у Олега Жданова ведуча програми "ТСН". Відповідь військового експерта була лаконічною та вичерпною, при цьому вона не обмежувалася конкретним містом, а озвучила цифру війська, яке знадобиться для захоплення всієї нашої країни.

Інтерв'ю Олега Жданова для програми "ТСН" можна переглянути на каналі YouTube.

Військовий експерт назвав конкретну цифру особового складу, який буде потрібний РФ, щоб спробувати окупувати всю територію України: "Я думаю, для того щоб заволодіти всією Україною, потрібно зібрати армію десь до мільйона людей, не менше, і це мінімум. Але й ми не сидимо склавши руки: ми отримуємо допомогу, навчаємо наших військовослужбовців".

Потім полковник запасу ЗСУ пояснив детальніше, чому шанси захопити нашу країну навіть такою великою армією невеликі: "Він, швидше за все, розраховує на нову кампанію на весну. Тоді, можливо, знадобиться і більше людей. Чому? Тому що ми найбільша країна в Європі, а вони з погляду технологій та професіоналізму деградують. Вони поступово приходять до радянського озброєння, яке стоїть на довгостроковому зберіганні".


Раніше Жданов назвав терміни визволення Херсону.

Також Жданов назвав військову подію в Україні, яка "для Росії буде нищівним ударом".

Нагадаємо, Жданов назвав наступний крок України після виходу ЗСУ на кордон із РФ.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!! Автор: Олег Жданов

Останні новини