21 вересня 2022, 09:03

"Ми скоро це побачимо", – Гордон розповів, що робитиме наступний російський президент

Дмитро Гордон впевнено заявив, що новий президент Росії офіційно покається перед українцямита виплачуватиме Україні репарації.

"Ми скоро це побачимо", – Гордон розповів, що робитиме наступний російський президент

Український журналіст і ведучий Дмитро Гордон переконаний у тому, що заява Алли Пугачової є провісником майбутніх змін до РФ. "Найближчим часом слід чекати доленосних рішень і доленосних подій. Я особисто хочу сказати спасибі Аллі Борисівні Пугачовій за сміливість і за позицію", - сказав Гордон в інтерв'ю своїй колегі та дружині Алесі Бацман, яке можна подивитися на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

Під час бесіди інтерв'юер поцікавилася, чи є шанси у Пугачовій чи Галкіна стати президентом Росії, але співрозмовник відповів негативно, бо вони надто розумні для цього.

"Там знайдуть, хто стане президентом РФ. Це буде людина, яка офіційно вибачиться та покається перед українцями, підпише всі укази про репарації Україні. Стане на коліно перед українським народом, як Віллі Брандт став на коліно перед єврейським народом за Голокост. Все це буде. Ми скоро це побачимо. Шкода тільки, що це не побачать сотні тисяч загиблих українців", - зазначив Гордон.

Нагадаємо, Пугачова закликала визнати її іноагентом слідом за Галкіним, виступивши проти війни в Україні, а також як вона реагувала та висловлювалася про війну, пропаганду та режим у Росії. 

Раніше Дмитро Гордон заявив, що Генштаб ЗС РФ почав саботувати накази.

Також Дмитро Гордон спрогнозував подальші дії кремлівської еліти: "Продадуть Заходу..."

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини