20 вересня 2022, 08:00

Шейтельман назвав два "козирі", які ще залишилися у Путіна: "Чекати на другий удар?"

Політтехнолог Михайло Шейтельман відповів на запитання про те, які ще способи тиску на Україну та світ залишилися у глави Кремля.

Шейтельман назвав два "козирі", які ще залишилися у Путіна: "Чекати на другий удар?"

Ведучий "24 каналу" запитав у Михайла Шейтельмана, які козирі, окрім ядерної зброї, є на сьогодні у Путіна, на що український письменник одразу ж дав розгорнуту відповідь.

Інтерв'ю Михайла Шейтельмана для "24 каналу" можна переглянути на YouTube.

"Є не козирі, є методи, які можна задіяти. Є два інструменти, напевно. Один інструмент - це тотальна мобілізація. Саме тотальна, оголошена, офіційна, коли вони кажуть: "У нас військовий стан, ми всіх мобілізуємо". - Це раз, і друге - це ядерна зброя. З мобілізацією ми поки що бачимо, що він чомусь не хоче", - зі знанням справи сказав відомий політтехнолог.

Потім Михайло Шейтельман припустив, що якщо Путін 7 місяців не може зважитися на мобілізацію, то її вже у РФ, швидше за все, і не буде. Але залишається останній аргумент - ядерна зброя, до чого він цілком може вдатися.

У цьому випадку, на думку українського письменника, колективний Захід має гідно відповісти: "Мені здається, що ця заява вже не відповідає духу того, що досі говорив Захід. Будь-яке застосування ядерної зброї має означати тотальне знищення як мінімум російської військової інфраструктури всієї. Для цього у Заходу є всі інструменти. Не треба ось це: ми 5 кілотон - ви 5 кілотон. Ах, так? Тоді ми 10 - ви теж 10. Це ж затягне тільки історію. США вистачить 11 хвилин, щоб знищити РФ іа всю її військову інфраструктуру. Чекати на другий удар? Це звучить дуже дивно".


Раніше Шейтельман назвав умови, за яких можлива "революція" у Криму.

Також Шейтельман попередив, що війна РФ із Заходом неминуча.

Нагадаємо, Шейтельман попередив, що повторна атака на Київ можлива, припустивши коли.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Шейтельман

Останні новини