16 вересня 2022, 10:32

"Війна передбачає взаємність", – Фейгін відповів на запитання, чи битиме Україна по російських ТЕЦ

Марк Фейгін переконаний, що війна рано чи пізно перенесеться на територію Росії, бо інакше це не зупинити.

"Війна передбачає взаємність", – Фейгін відповів на запитання, чи битиме Україна по російських ТЕЦ

Російський опозиціонер, правознавець і журналіст Марк Фейгін відповів на запитання, чи слід Україні симетрично відповідати на удари по ТЕЦ, щоб перевести війну на територію Росії. "Дивіться, до цього вже все йде, тому що ще недавно обстріли території Криму були табу. Але, зачекайте, війна ж передбачає цю саму взаємність, за якої рано чи пізно вам (РФ – ред.) дається шанс зупинитися та припинити це все. Це неминуче. А як ще зупинити ці обстріли?" – висловив свою думку експерт в інтерв'ю Наталці Влащенко, яку можна переглянути на YouTube-каналі "Власть&Влащенко".

У ході бесіди Марк Фейгін описав гіпотетичну ситуацію: "Добре, ось звільнять ЗСУ всю територію, вийдуть на державний кордон, а вони (росіяни – ред.) продовжують обстрілювати. І що Україна має робити? Говорити: "Ой, як погано, давайте припиняти!"".

Потім опозиціонер зазначив, що безкарність породжує бажання далі вчиняти злочини, тому зупинити Росію можна лише ударами у відповідь.

"Звичайно, і так якісь удари відбуваються на території Бєлгородської, Ростовської, Курської областей і у Таганрозі щось горить періодично. Але я думаю, що це відбуватиметься тап посилюватиметься і з ТЕЦами", – спрогнозував експерт.

Нагадаємо, Марк Фейгін прокоментував інформацію про нещодавній замах на Путіна.

Також Марк Фейгін відповів на запитання, чи РФ оголосить загальну мобілізацію найближчим часом.

Раніше Марк Фейгін назвав досягнення ЗСУ, яке буде "болючим ударом" для Путіна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Марк Фейгин

Останні новини