14 вересня 2022, 10:02

"Це дві хвилини. Він злякався..." – Шейтельман розповів про "віртуальну кімнату" Путіна та його страх

Михайло Шейтельман звернув увагу на те, як відбувалося відкриття "найбільшого в Європі" колеса огляду "Сонце Москви", зазначивши, що Путін побоявся проїхати зайвих 8 км.

"Це дві хвилини. Він злякався..." – Шейтельман розповів про "віртуальну кімнату" Путіна та його страх

Російсько-ізраїльський політтехнолог Михайло Шейтельман помітив цікавий нюанс у поведінці Путіна 11 вересня – у день, коли у Москві урочисто відкрили нове колесо огляду. "Мені стало цікаво подивитися фотографії, відео. Я поліз шукати, а їх немає. І тут я розумію, що щось не так, і знаходжу, що, виявляється, він не поїхав у сам парк ВДНГ відкривати колесо огляду. Він його" відкривав", перебуваючи поруч із Кремлем у парку Заряддя з віртуальної кімнати", – розповів експерт в інтерв'ю Наталці Влащенко.

Здавалося б, нічого незвичайного у цьому немає, адже всі вже звикли до того, що останніми роками Путін рідко відвідує важливі події власною персоною. Однак якщо раніше все це було на рівні чуток і домислів, то цього разу з'явилося офіційне повідомлення від Кремля про те, що президент РФ сам не поїхав на ВДНГ, а у віртуальному форматі із парку Заряддя "відкрив" колесо огляду.

"Нагадаю, відстань між парком Заряддя та ВДНГ – 8 км. Про що це говорить? Скільки часу потрібно кортежу Путіна, щоб проїхати 8 км? Ви здогадуєтеся, що це дві хвилини. Він злякався проїхати 8 км Москвою у день відступу від Харкова, розумієте? Він злякався їхати Москвою!" – сказав Шейтельман.

Нагадаємо, Михайло Шейтельман назвав російського опозиціонера, який би був ідеальним президентом для РФ.

Раніше Михайло Шейтельман розповів, що відбувається у Росії: "Вони засумували..."

Також Михайло Шейтельман озвучив максимум, на який здатна Росія у війні з Україною.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Шейтельман

Останні новини