6 вересня 2022, 12:48

"Конкретний приклад", – Марк Фейгін відповів на запитання, чи війна в Україні може тривати роки

Марк Фейгін впевнено заявив, що Росія не має резервів для того, щоб воювати з Україною протягом кількох років.

"Конкретний приклад", – Марк Фейгін відповів на запитання, чи війна в Україні може тривати роки

Російський опозиціонер, правознавець і журналіст Марк Фейгін, який перебуває на передовій інформаційного фронту, висловив свою думку щодо тривалості війни в Україні. За його словами, для того щоб воювати кілька років, Росія має мати набагато більші резерви, ніж ті, які ми спостерігаємо на сьогодні. Про це експерт заявив в інтерв'ю Дмитру Гордону, подивитись яке можна на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

Щоб краще пояснити свою думку, Фейгін запропонував розглянути конкретний приклад: "Давайте згадаємо, як формувався третій корпус "другої армії у світі" у Мулиному Нижегородській області. За три місяці вони зібрали, за різними оцінками, від 10 до 15 000 (особового складу – ред.), причому збирали будь-кого, тобто там люди за 60 років, яких вже направили до зони бойових дій". За словами опозиціонера, зараз вони рухаються на Схід і Південь України, де їх якось перерозподілятимуть.

"Це що, всі резерви, які збиралися три місяці? Швидше за все, вони загинуть, і що? Ви і нові резерви стільки ж часу збиратимете? З кого? З кримінальників? А ми їх уже бачимо на театрі військових дій, тобто, по суті, щоб воювати роки, Росії потрібні набагато більші резерви, ніж вона має", – підсумував Марк Фейгін.

Раніше Марк Фейгін назвав слабке місце Росії у виробництві зброї: "Це катастрофічна проблема".

Також Марк Фейгін емоційно висловився про Арестовича: "Що він зробив?"

Ще трохи раніше Марк Фейгін пояснив, що протести в Єкатеринбурзі не призведуть до народного повстання у Росії.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Марк Фейгин

Останні новини