23 серпня 2022, 08:27

Піонтковський назвав дві події в Україні, які допоможуть усунути Путіна від влади

Щоб перемогти Росію, необхідно зруйнувати Кримський міст і звільнити Херсон.

Піонтковський назвав дві події в Україні, які допоможуть усунути Путіна від влади

Щоб Путіна було відсторонено від влади, необхідно виконати дві умови: зруйнувати Кримський міст і звільнити від рашистів Херсон. Таку думку озвучив російський політолог Андрій Піонтковський.

Вчора, 22 серпня, в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону російський політолог дав пораду, як швидко перемогти Путіна, інформує "Україна 365".

Політолог упевнений, що навіть після цього до влади у РФ прийдуть такі ж мерзотники, як і сам Путін. Швидше за все, це буде людина з його оточення. Однак є один нюанс: новому президентові доведеться зважати на реальність. Йому доведеться сісти за стіл переговорів із Заходом, але для початку доведеться відвести російські війська до кордонів 23 лютого 2022 року. Тільки після цього допустимі мирні переговори з Україною щодо відновлення територіальної цілісності країни до 1991 року.

Тільки Вашингтон може допомогти Києву вирішити ці питання. Для цього необхідно поставити ЗСУ більше важкого озброєння й авіацію.

Якщо всі ці питання США вирішать найближчим часом, то питання про Херсон і Кримський міст можна закрити до кінця осені.

При цьому в Офісі президента України вважають, що на сьогоднішній день в Україні немає можливості завдати удару по Кримському мосту.

Раніше журналісти Reuters опублікували статтю про ракетний удар з боку РФ по цивільній інфраструктурі та державним об'єктам.

Нагадаємо, на думку Піонтковського, за вбивством Дугіної стоїть Кремль. Таким чином він натякнув батькові загиблої, що не варто поводитися так, як Гіркін, із російською владою.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини