16 серпня 2022, 11:18

"Три смерті Путіна", – Невзоров детально описав "кінець" російського диктатора

Олександр Невзоров упевнений, що у Володимира Путіна є щонайменше три смерті й одна з них уже настала.

"Три смерті Путіна", – Невзоров детально описав "кінець" російського диктатора

Російський опозиціонер, журналіст і телеведучий Олександр Невзоров яскраво описав ганебний кінець життя Володимира Путіна. Перша смерть, за словами експерта, його вже спіткала. Це політична кончина, яка легко пройшла крізь стіни Кремля та поклала президента РФ у глибоку політичну труну, з якої неможливо піднятися або воскреснути. "У цьому сенсі все закінчено", - заявив Невзоров на своєму YouTube-каналі.

Втім, і після цієї незаперечної політичної смерті примара президента Росії продовжує керувати своєю божевільною державою, лякаючи весь світ. Але попереду маячить ще одна неминуча смерть Путіна, куди ганебніша та негарніша: це електоральна смерть. Щоб описати весь масштаб майбутнього приниження російського диктатора, Невзоров вдався до метафоричних образів. Путіна він описав як ватажка, який пішов на велике полювання та залишив у печері своє голодне плем'я. При цьому він довгий час люто вселяв своїм підданим, що його дубина найбільша та найбільш смертоносна на нашій планеті - аналогів їй немає.

І ось мине деякий час, плем'я вже приготувалося смажити на рожні жирний Київ і нарізати кружальцями Одесу, як ватажок раптом повернеться з великого полювання та принесе з собою мишу. "Приблизно таким стане перед Росією Путін, коли покаже російській черні свій український видобуток", - пояснив журналіст.

Потім він додав, що, звичайно, пропаганда одразу ж кинеться доводити, що ця миша – найкраща з усіх відомих гризунів, найкрасивіша й унікальніша, але злі й жадібні піддані сприймуть це скептично, а потім раптом виявлять, що й дубина несправжня, а зроблена з картону та соплів. І тоді плем'я нарешті зрозуміє, що його довго годували хибними новинами про "успіх" ватажка на великому полюванні.

"У таких випадках абсолютно будь-яке плем'я розриває та зжирає ошуканця. Куди побіжить після цього Путін, де сховається - велике питання", - зазначив російський опозиціонер. Також він додав, що скрізь, куди б він не подався, його шукатиме третя смерть – фізична, і дуже швидко знайде. Але про неї Невзоров пообіцяв поговорити з великим задоволенням вже за фактом скоєння.

Нагадаємо, Олександр Невзоров пророкував появу нового лідера у Росії.

Також Олександр Невзоров описав незавидне майбутнє Росії: "На тому місці, де колись була…"

Раніше Олександр Невзоров попередив мешканців Москви про небезпеку, яка їх чекає.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини