30 липня 2022, 22:11

Гаррі Табах відкрито назвав винних у теракті в Оленівці: "Хтось може повірити у те, що виходить із Росії?"

Капітан першого рангу ВМФ США Гаррі Табах прокоментував те, що сталося з військовополоненими в Оленівці, та висловив співчуття їм.

Гаррі Табах відкрито назвав винних у теракті в Оленівці: "Хтось може повірити у те, що виходить із Росії?"

Американський військовий експерт Гаррі Табах з жалем висловився про терористичний акт у непідконтрольній Україні Оленівці, відкрито сказавши, хто винен у тому, що трапилося.

Інтерв'ю Гаррі Табаха для телеканала "Апостроф TV" можна переглянути на YouTube.

На питання телеведучої про те, чи справді може йтися про те, нібито знайдені уламки від ракет від установок HIMARS, на це американський військовий діяч відповів, що погано розуміється на цьому питанні, але повністю довіряє експертам.

Тим часом Гаррі Табах зазначив: "Є таке поняття, як репутація. У офіцерів, у військових, у Росії репутація жахлива. У цьому відношенні вони постійно брешуть. Ми не збивали, це не ми, це український літак... Я не думаю , що хтось взагалі з мізками може повірити у те, що виходить із Росії".

"Де знаходилася ця установа для так званих військових полонених? На чиїй території? Це територія українська?" – поцікавився капітан першого рангу ВМФ США у телеведучої. Вона підтвердила, що трагедія сталася на нашій, нехай тимчасово й окупованій території.

Після чого від Гаррі Табаха прозвучало: "Що роблять росіяни на вашій території? Все, що вони роблять, і все, що там відбувається, це їхня відповідальність. Так працює міжнародне право".


Раніше Гаррі Табах пояснив, як жінки у ЗСУ допоможуть виграти війну.

Також Гаррі Табах розкрив несподівані деталі ленд-лізу.

Нагадаємо, Гаррі Табах відкрито назвав причини зволікання з постачанням зброї із США.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини