28 липня 2022, 11:51

"Ердоган хитрує", – Марк Фейгін прокоментував ймовірність співпраці РФ з Туреччиною

Марк Фейгін зі скепсисом поставився до можливого співробітництва Росії та Туреччини у сфері виробництва "Байракторів".

"Ердоган хитрує", – Марк Фейгін прокоментував ймовірність співпраці РФ з Туреччиною

Відомий російський юрист, опозиціонер і журналіст Марк Фейгін висловив свою думку про нещодавню заяву Реджепа Ердогана з приводу того, що Володимир Путін зацікавлений у співпраці з турецькою компанією Baykar, яка виробляє безпілотники "Байрактар". Більше того, президент РФ і лідер Туреччини знову планують зустрітися, цього разу – у Сочі 5 серпня.

На думку Фейгіна, українцям не варто панікувати. "Я думаю, що Ердоган хитрує, грає, створює ситуацію. Гадаю, нічого цього не буде (співробітництва - ред.). Це якась найхитріша гра Ердогана: і нашим, і вашим, а насправді лише самому собі. Він думає тільки про себе", - заявив російський опозиціонер в інтерв'ю Наталці Влащенко, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Власть&Влащенко".

Крім того, під час бесіди Марк Фейгін згадав і про поїздку Путіна до Ірану, де він, мабуть, щось клянчив і про щось домовлявся.

"Незважаючи на заяви іранської сторони про те, що "ні, ми не надаватимемо наші БПЛА", щось там було. Чому? Тому що раптом несподівано під Дамаском ізраїльтяни розбомбили завод з виробництва БПЛА. І це було з "кисляком" сприйнято" Росією", - зазначив правознавець.

Також він додав, що сирійський об'єкт якимось чином був залучений до якоїсь схеми. Згодом усе це обов'язково з'ясується: для кого було створено вищезгаданий завод, звідки та куди могли надходити ці безпілотники, наголосив Фейгін. Але поки що зрозуміло лише одне: знищення сирійського підприємства зовсім не випадковість.

Раніше Марк Фейгін пояснив, чому Росія не б'є по Банковій: "Наслідки будуть жахливими".

Також Марк Фейгін зазначив, що Кремль різними шляхами намагається зупинити контрнаступ на Херсон.

Ще трохи раніше Марк Фейгін назвав фатальний місяць для Росії: "Щось обов'язково трапиться".

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Марк Фейгин

Останні новини