19 липня 2022, 13:13

Грозєв поділився інсайдом, чи Путін готує анексію Херсонщини та Запоріжжя: "Є такі пропозиції"

Російський диктатор Володимир Путін, швидше за все, ще не ухвалив рішення про те, що робити з окупованими територіями Півдня України, вважає Христо Грозєв.

Грозєв поділився інсайдом, чи Путін готує анексію Херсонщини та Запоріжжя: "Є такі пропозиції"

Майже через 5 місяців війни у Кремлі так і не ухвалили рішення про те, що робити із захопленими територіями Херсонської та Запорізької областей.

Такими даними поділився в ефірі YouTube-каналу "Популярная политика" болгарський журналіст-розслідувач, засновник групи Bellingcat Христо Грозєв.

Він припустив, що диктатор РФ Володимир Путін не давав наказ про анексію Півдня України. На це вказує те, що його близьке оточення зливає суперечливу інформацію з цього приводу.

"Нічого конкретно невідомо. Навіть Путіну нічого невідомо, тому що він не ухвалив рішення. Є такі пропозиції з боку "яструбів" - войовничої частини еліти. Але є й зворотні пропозиції, щоб відмовитися від анексії", - розповів Грозєв.

Він уточнив, що інсайди з цього приводу отримує від дуже близьких людей до Кремля, які знаходяться на відстані одного рукостискання з керівництвом РФ. І вони не знають нічого конкретного про плани.

Раніше Грозєв припускав, що Кремль планує використовувати окуповані Херсонщину та Запоріжжя, щоб торгуватися з Києвом щодо припинення війни.

Також Грозєв назвав два терміни завершення війни в Україні, пояснивши, від чого це залежить.

Нагадаємо, Грозєв розповів, як 5-та служба ФСБ "підставила та принизила" Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Христо Грозев

Останні новини