19 липня 2022, 07:54

Жданов про те, чому не варто чекати від РФ повномасштабного наступу

Російська армія "видихнулася", і в неї дуже мало сучасної техніки, щоби поповнити свої втрати.

Жданов про те, чому не варто чекати від РФ повномасштабного наступу

Військовий експерт Олег Жданов заявив, що повномасштабний наступ у росіян не вийде, тому що ворог практично вичерпав весь свій потенціал. Великі втрати у військовій техніці компенсувати не можна, оскільки сучасної зброї у РФ не так уже й багато.

Учора, 18 липня, у бесіді з російським правозахисником Марком Фейгіним український військовий експерт заявив про те, що російська армія "видихнулася".

Вже зараз РФ переходить на старе озброєння, яке дісталося від СРСР. На війну проти України російські спецслужби вербують усіх, хто готовий іти воювати.

У плані наступу російська армія вже "видихнулася". Також Жданов упевнений, що окупанти не впевнені і у тому, що готові оборонятися, якщо ЗСУ перейдуть у наступ.

Путін перейшов уже на "шлункову мобілізацію". Цей термін з'явився у роки Другої світової війни у Німеччині. Це була остання хвиля мобілізації, а солдати часто страждали на шлункові хвороби. Нині у лавах армії РФ багато чоловіків, яким за 50. Молоді воювати не хочуть.

Також відчувається гостра нестача сучасної військової техніки, і саме тому РФ перекидає в Україну зброю часів СРСР. Не вся техніка здатна відразу ж розпочати бій і потребує капітального ремонту.

Також Жданов дав пораду ЗСУ, як знищити Кримський міст. Для цього достатньо мати на озброєнні установку ATACMS. Достатньо завдати удару по мостовому прольоту на стику моста та материка. Цю установку незабаром США поставлять Україні.

Раніше Жданов прокоментував засідання Держдуми РФ, яке не дало очікуваного для Путіна результату.

Нагадаємо, Жданов озвучив свою думку щодо захоплення російської армії Одеси та Молдови.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Олег Жданов

Останні новини