15 липня 2022, 11:58

"Від нього виходить запах смерті", – Піонтковський прокоментував черговий "ляпас" Путіну

Андрій Піонтковський зазначив, що всі люди з непоганим чуттям, як Лукашенко та Токаєв, відчувають наближення кінця російського диктатора.

"Від нього виходить запах смерті", – Піонтковський прокоментував черговий "ляпас" Путіну

Російський опозиціонер, математик і журналіст, політолог Андрій Піонтковський висловив скепсис щодо того, що Володимир Путін може оголосити війну та загальну мобілізацію на таємничому засіданні 15-16 липня. Також, на думку експерта, Олександр Лукашенко все більше і більше "петляє", адже він людина з гострим нюхом, а такі люди добре відчувають, що від Путіна тхне запах смерті та поразки. "Погляньте, як із ним розмовляв Токаєв ще три тижні тому, він просто давав йому публічні "ляпаси" на форумі. І з кожним днем там наростають проблеми (у відносинах Казахстану та Росії – ред.)",сказав Піонтковський в інтерв'ю Наталці Влащенко.

Як зазначив політолог, щодня Казахстан виходить із якихось угод із РФ. Крім того, показовою є і свіжа історія з Іраном, яка також вказує на те, що Путін є все більш токсичним навіть для союзників.

"Позавчора весь російський бомонд тріумфував, що ось нам зараз великий Іран передасть 100-300 безпілотників і ми знищимо всю нову американську техніку в Україні. А вчора іранське міністерство заявило, що Іран підтримує добрі відносини з Росією, але у військовому конфлікті України та Росії він не підтримуватиме жодну зі сторін, тут же випустили Пєскова, і він сказав: "Та ми й не збиралися ніяких безпілотників у Ірану купувати", - розповів Піонтковський про чергову поразку Володимира Путіна.

Нагадаємо, Андрій Піонтковський зазначив, що в оточенні Путіна розгортається найгостріша боротьба двох партій.

Також Андрій Піонтковський оцінив можливість повторного наступу російської армії на Київ.

Раніше Андрій Піонтковський озвучив вирішальний момент у війні України з Росією: "Це буде величезний шок".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини