15 липня 2022, 11:13

"Чекайте", – Дмитро Гордон розповів, як і коли Україна поверне Херсон і Крим

Дмитро Гордон зазначив, що українська армія поверне і Херсон, і Крим, причому виключно військовим шляхом.

"Чекайте", – Дмитро Гордон розповів, як і коли Україна поверне Херсон і Крим

Відомий журналіст Дмитро Гордон у програмі "Гордон по четвергах" поспілкувався зі своїми глядачами, відповівши на важливі та цікаві питання. "Ми з Херсона та чекаємо на свободу, тут дуже смердить рабством", - написав один із користувачів у чаті. На це ведучий сказав таке: "Так, я розумію. Херсоне, чекайте! Українська армія вас звільнить першими. Це буде дуже скоро. Не хочу говорити зайвого".

Таким чином журналіст дав зрозуміти, що дещо знає про терміни майбутнього масштабного контрнаступу на Херсонському напрямку.

Потім один із глядачів запитав: "Дмитро, як Ви думаєте, чи можливе звільнення Криму військовим шляхом?"

Це питання навіть трохи здивувало журналіста, оскільки він одразу ж сказав: "Тільки військовим. Іншого шляху немає. Тільки військовим шляхом".

Потім він із гнівом у голосі звернувся до російських окупантів і українців, які перейшли на бік Росії: "І нехай російські фашисти це знають. Ми прийдемо і за Кримом, і по їхні душі прийдемо. Я не випадково говорю. Усі сепаратисти та колаборанти, які свідомо шкодили Україні, чекали "руський світ" і прислужували йому на тимчасово окупованих територіях, тікайте звідти... Біжіть, вам спокою не буде! Багатьох колаборантів уже знищують, між іншим, і на Херсонщині, і на Запоріжжі. Те саме буде з усіма. За всіма прийдемо, нікого не забудемо".

Нагадаємо, Дмитро Гордон заявив, що партизанська війна у Росії зовсім не виключена: "Можливо все що завгодно".

Раніше Дмитро Гордон опублікував зухвале відео Наташі Корольової: "Киянка не перестає мене радувати".

Також Дмитро Гордон припустив, що до кінця року Володимира Путіна вже може не бути як політично, так і фізично.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини