15 липня 2022, 10:01

Порушити логістику окупантів допоможе знищення двох мостів – Жданов озвучив свою ідею

Знищення двох мостів на Херсонщині допоможе ЗСУ порушити логістичні шляхи російської армії.

Порушити логістику окупантів допоможе знищення двох мостів – Жданов озвучив свою ідею

Військовий експерт Олег Жданов упевнений, щоб якнайшвидше вигнати окупантів із Херсонщини, українським захисникам слід знищити одразу два мости через річку Дніпро. Обидва перебувають на Херсонщині.

Один із мостів – Антонівський у Херсоні, а другий – залізничний, який знаходиться вище за течією Дніпра, заявив експерт в ефірі "24 канали".

ВСУ за останній тиждень знищили вже не один склад із боєприпасами на Херсонщині, проте ворог використовує мости, щоб доставляти нові боєприпаси своїм військам, які перебувають на кордоні з Миколаївською областю та ведуть бої з ЗСУ. Щоб порушити всю логістику, ці два мости необхідно знищити та якнайшвидше, вважає Жданов.

Експерт підкреслив, що ці мости у будь-якому разі будуть знищені якщо не українськими військами, то окупантами, які їх підірвуть під час відступу.

Жданов нагадав, що на початку поточного тижня на кадрах із Херсонщини можна було побачити ворожі вантажівки, завантажені ДВТами. Також відомо, що окупанти завозять у ліси каміння. Все це говорить про те, що ворог поки що бігти не збирається та готується до оборони, саме тому слід негайно знищити два мости.

Зробити це неважко, вважає Жданов. Як приклад, він навів три мости у Лисичанську, які були знищені за допомогою однієї артилерії. На Херсонщині можна без проблем використовувати РСЗВ HIMARS й одним пострілом знищити одразу два мости.

Знищені мости не дадуть можливість ворогові швидко поповнювати свої втрати як живою силою, так і технікою.

Нагадав Жданов ситуацію і навколо Кримського мосту, яким на півострів надходить військова техніка. Всю необхідну документацію має найвище керівництво України. Цей міст необхідно якщо не зруйнувати, хоча б серйозно пошкодити.

Раніше ми повідомляли, що у боях на Херсонщині Україна активно використовує авіацію для придушення вогневих точок супротивника.

Нагадаємо, у Слов'янську знаходиться водозабірна станція, яка дає можливість постачати воду до Маріуполя, саме тому ворог і намагається захопити це місто.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Олег Жданов

Останні новини