29 червня 2022, 11:11

Латиніна відповіла на запитання, коли завершиться війна в Україні

Юлія Латиніна сказала, від чого залежить тривалість війни України з Росією.

Латиніна відповіла на запитання, коли завершиться війна в Україні

Російська опозиціонерка та журналістка Юлія Латиніна у розмові зі своєю українською колегою Наталкою Влащенко не стала даремно обнадіювати українців швидким завершенням війни. На її думку, тривалість бойових дій прямо залежить від кількості західних поставок. "Ми це навіть під Сєвєродонецьком бачили, що як тільки західної артилерії немає, російські війська здобувають перемогу, а щойно західна артилерія прибуває, то концентрація російських військ стає приводом для найжахливішої м'ясорубки", - зазначила співрозмовниця.

Також Юлія Латиніна прокоментувала ситуацію із Сєвєродонецьком, а саме те, що ЗСУ довелося звідти вийти. На думку російської журналістки, нічого страшного насправді не сталося, більше того, Україні навіть вдалося переламати ситуацію на фронті на свою користь щодо стратегії.

"Якщо порівнювати війну з шахівницею, то ми бачимо, що так, українська сторона принесла у жертву слона, більше того, вона просто не могла його реально зберегти, але за цей час відбулося три найважливіші речі", - висловила свою думку Латиніна. Потім вона пояснила, що саме має на увазі.

Перше - це те, що на Сєвєродонецьк кинули величезну кількість російських військ, які ЗСУ перемололи, як мурах, що збіглися на мокрий цукор. Туди було мобілізовано навіть резервні батальйони, найманці "ДНР", а також "вагнерівці" - приватна армія Путіна. "І все це заради того, щоб взяти цей нещасний Сєвєродонецьк", - наголосила журналістка. До речі, російська армія мала його взяти ще до 1 червня, але на календарі зараз зовсім інша дата.

Друга важлива річ полягає у тому, що ЗСУ вдалося знищити гігантську кількість боєприпасів на складах, які в основному розташовані у Донецьку. При цьому удари продовжують наноситися, а склади - горіти.

І нарешті третій - українці виграли час, адже за цей період в Україну прибули "Хаймерси".

"От, власне, три головні речі. Росія взяла Сєвєродонецьк, але втратила стратегічну ініціативу", - резюмувала Юлія Латиніна.

Нагадаємо, Юлія Латиніна заявила, що Китай поставив на Путіні хрест через заяву Токаєва.

Також Юлія Латиніна вказала на ознаки можливої смертельної хвороби у Володимира Путіна.

Раніше Юлія Латиніна спрогнозувала, що після переходу ЗСУ у наступ у Кремлі розпочнуться грандіозні розбірки.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юлия Латынина

Останні новини