25 червня 2022, 18:55

Борис Пінкус впевнено заявив, коли Україна отримає від США винищувачі F-16: "Запам'ятайте мої слова"

Американський політик Борис Пінкус ствердно відповів на запитання, чи надасть Америка Україні винищувачі F-16.

Борис Пінкус впевнено заявив, коли Україна отримає від США винищувачі F-16: "Запам'ятайте мої слова"

Лідер Республіканської партії у 45-му виборчому окрузі Нью-Йорка Борис Пінкус запевнив українців у тому, що нашій країні Сполучені Штати Америки планують передати багатофункціональні легкі винищувачі F-16. Ведучий каналу "Україна 24" запитав у гостя ефіру, як він вважає, чи можуть США передати ЗСУ знамениті F-16, коли запросили до себе на них навчатися українських льотчиків?

Дізнатися про терміни постачання американських винищувачів в Україну від Бориса Пінкуса, озвучених в ефірі каналу "Україна 24", можна, подивившись відео на YouTube.

Американський політичний діяч не стримував емоцій, коли вимовляв таке: "Україна їх отримає 100% вже у найближчі півтора-два місяці. 100%. Я вам скажу чому. Зверніть увагу, як змінюється перебіг військових дій".

Потім Борис Пінкус перерахував ті події, які стали історичними, змінивши хід війни в Україні: "Маленький вам приклад: у лютому Україна отримувала Javelin, у березні Україна отримує гаубиці, а ось у червні вже пішли HIMARS. HIMARS ніхто ще не мріяв, ніхто навіть не говорив і не обіцяв HIMARS Україні, а сьогодні вони вже надходять".

Американський політик підсумував свої роздуми про надання винищувачів Україні впевненою заявою: "F-16 вже внесено до плану ленд-лізу. Крім того, оборонна система Patriot також включена до ленд-лізу, так що ці системи теж надходитимуть обов'язково. Запам'ятайте мої слова: півтора-два місяці, і F-16 з'являться у небі України".


Раніше Борис Пінкус висловив думку щодо можливого членства України в Альянсі.

Також Борис Пінкус пророкував місце України у майбутньому світовому порядку, який формується вже зараз.

Нагадаємо, Борис Пінкус розповів про зрушення у позиції Китаю щодо війни в Україні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини