21 червня 2022, 12:29

Олексій Арестович назвав терміни завершення війни за умови, що Путін буде живим

Олексій Арестович впевнений, що війна України з Росією не триватиме роками, навіть якщо Путін залишиться при владі.

Олексій Арестович назвав терміни завершення війни за умови, що Путін буде живим

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю Дмитру Гордону відповів на найважливіше питання для всіх українців: коли закінчиться війна. На думку політика, це складне питання, але все-таки він окреслив приблизні терміни та характер бойових дій за умови, що Володимир Путін ще житиме.

"Якщо все "ідеально" і Путін живий-здоровий, то з падінням інтенсивності та знову підняттям все може продовжитися ще до наступного літа, але епізодичними спалахами, - зазначив Арестович. - Але так, щоб зовсім вже активно, вона замре до зими. Їх (ВР РФ – ред.) не витягне жодна російська нещасна економіка. Вона не витягне нескінченний потік мобілізації. Всі дурні закінчаться навіть у Росії, як не дивно".

Але якщо пощастить більше та Путін помре незабаром, то у такому разі війна припиниться швидко, вважає радник керівника ОПУ.

Щодо характеру смерті Путіна Арестович висловився вкрай однозначно: "Його кінець буде страшним. Упевнений на 101%. Як у Сталіна. Коли людина лежить у калюжі сечі, а їй не дозволяють надавати допомогу, бо всі зітхнули з полегшенням, насамперед його найближче оточення".

Нагадаємо, Олексій Арестович пояснив ситуацію з Харковом: "Це відповідь на те, що ми робимо у Херсоні".

Також Олексій Арестович назвав стратегію Росії у війні з Україною: "Підштовхувати до укладання так званого "Мінська - 3"".

Раніше Олексій Арестович звинуватив канцлера Німеччини Олафа Шольца у відповідальності за загибель українських мирних мешканців і військових.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини