10 червня 2022, 21:09

Армія Путіна потрапила до "м'ясорубки": ЗСУ успішно вирішують завдання знекровлення ЗС РФ

Великий наступ на Донбасі остаточно виснажить окупаційне угруповання ЗС РФ.

Армія Путіна потрапила до "м'ясорубки": ЗСУ успішно вирішують завдання знекровлення ЗС РФ

Російська армія зазнає тяжких втрат у запеклій "рубці" у районі Сєверодонецька - Лисичанська. Успішно вирішується завдання щодо знекровлення ЗС РФ.

Про це у своєму блозі в Telegram пише російський блогер Анатолій Несміян (Ель Мюрід).

Сьогодні передбачити прогноз битви за Сєверодонецьк неможливо. Там уже котрий тиждень йдуть кровопролитні бої. Місто взяти росіянам так і не вдається, що, мабуть, дуже хвилює владу РФ й особисто голову Чечні Рамзана Кадирова, яка поспішила оголосити про взяття населеного пункту під контроль "на 100%".

Якщо ЗС РФ вдасться вибити звідти ЗСУ, то ситуація не зміниться. Російські війська попереду на Донбасі чекає  багато таких "м'ясорубок", визнав Мюрид.

"Попереду Краматорська агломерація, що включає низку невеликих населених пунктів і відносно великі Слов'янськ і Краматорськ... Мабуть, вона буде наступним рубежем оборони... Попереду нова м'ясорубка", - написав російський блогер.

Він зазначив, що задум військового командування України полягає у тому, щоб позбавити російську армію наступального потенціалу. Коли завдання буде виконано, розпочнеться другий етап. Якщо Захід на той час передасть необхідну кількість важкого озброєння, розпочнеться контрнаступ. Якщо цього не станеться, Україні, швидше за все, доведеться будувати нову лінію оборони.

На боці Києва у цьому випадку виступають Великобританія, Польща та країни Балтії. Вони докладають максимальних зусиль, щоб реалізувався саме перший сценарій. А так звана "стара Європа" в особі Франції, Німеччини й інших країн, швидше за все, підтримує сценарій чергового заморожування конфлікту, як у 2014-2015 роках.

Раніше Латиніна розповіла, чому генерали РФ продовжують гнати війська у сєвєродонецьку пастку, чудово розуміючи, що це помилка.

Крім того, експерт сухопутних сил НАТО пояснив, що ЗСУ роблять із окупантами у Сєвєродонецьку.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини