2 червня 2022, 15:26

"Це дуже манке місце", – Дмитро Гордон розповів, чому Путін не бомбить Київ

Дмитро Гордон упевнений у тому, що Путін не залишає надію підкорити Київ і оголосити його духовною столицею трьох слов'янських держав: Росії, Білорусі й України.

"Це дуже манке місце", – Дмитро Гордон розповів, чому Путін не бомбить Київ

Український журналіст Дмитро Гордон у розмові зі своїм колегою Василем Головановим висловив свою думку щодо того, чому Росія не бомбардує Київ. Переглянути уривок інтерв'ю можна на YouTube-каналі "Україна 24".

"Я думаю, що Київ не бомбять через те, що хочуть самі туди увійти", – заявив Гордон. За його словами, росіяни прагнуть зайняти у Києві місця, житло, офіси, саме тому вони не чіпають українську столицю, інакше б її вже давно спіткала доля Маріуполя.

Також журналіст зазначив, що російськомовні міста Харків і Маріуполь зовсім нічого не значать для Путіна, а ось Київ – це християнська святиня. Цілком імовірно, що президент РФ дуже хоче підкорити це стародавнє місто, а потім оголосити його духовною столицею трьох слов'янських держав: Росії, Білорусі й України.

"Київ для Путіна – це дуже манке місце, – сказав Дмитро Гордон. – Він же схиблений, як усі божевільні, на будь-яких церковних справах. І по церквах довго лазив, як мені розповідали його соратники, місце сили шукав".

Цілком очевидно, що Київ для російського диктатора – сакральне місто. Він знає, що це столиця Київської Русі та саме звідти пішла Росія, тому бомбардувати центр Києва він не буде, вважає Гордон.

Нагадаємо, нещодавно "Радіо Свобода" опублікувало перехоплення розмови російських полковників, де вони нецензурними словами називали Путіна та Шойгу, критикуючи їх за те, що ті не бомбять Київ. Саме на основі цього інциденту Василь Голованов поцікавився думкою Дмитра Гордона щодо долі Києва під час російсько-української війни.

Нагадаємо, Дмитро Гордон розповів, хто може напасти на РФ вже найближчим часом.

Також Дмитро Гордон висловив упевненість у тому, що подальша допомога західних союзників буде достатньою для перемоги України.

Раніше Дмитро Гордон спрогнозував термін завершення війни в Україні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини