24 травня 2022, 18:45

“Кремль намагається виповзти з війни з Україною, є очевидна симптоматика”, – Соловей

З'явилися чіткі сигнали, що у Кремлі докладають зусиль для якнайшвидшого завершення війни з Україною.

“Кремль намагається виповзти з війни з Україною, є очевидна симптоматика”, – Соловей

У Кремлі усвідомили, що військова перемога над Україною у ході нинішньої "спецоперації" неможлива, та докладають зусиль для завершення конфлікту.

Про це в ефірі опозиційного російського YouTube-каналу "Популярна політика" заявив політолог Валерій Соловей.

"Є очевидна симптоматика, що Росія хотіла б виповзти, укласти мирну угоду, але на своїх умовах. Ці умови загалом відомі. Цим займаються емісари Росії, зокрема пан Кудрін, Чубайс, а зараз підключили ще й стару російську агентуру впливу", - розповів російський експерт.

Він звернув увагу на те, що деякі європейські політики почали переконувати Київ поступитися Москві ще частиною своїх територій, щоб дати "зберегти обличчя" диктатору РФ Володимиру Путіну. Проте ці переконання, зазначив Соловей, виявилися марними.

"Категорично проти цього сама Україна й англосаксонський блок, Польща та країни Балтії. Цей англосаксонський блок в особі США... вказав (президенту Франції – ред.) Макрону та (канцлеру Німеччини – ред.) Шольцу, що компромат є не тільки у Путіна, тому краще слідувати курсу євроатлантичної солідарності та безумовної підтримки України", - заявив політолог.

Він додав, що Київ має намір здобути перелом на свою користь на полі бою, після чого вже з позиції сили Кремль змусять підписати мирну угоду.

У Москві вже не вірять у те, що зможуть здобути військову перемогу. Про це свідчить зміна риторики пропагандистської машини Кремля.

"Якщо послухати виступи на пропагандистських телеканалах російського телебачення, то там взагалі б'ють на сполох. Виступ Ходарьонка - це голос Генштабу, його розсудливого крила", - заявив Соловей.

Він вважає, що конфлікт продовжуватиметься до кінця чинного 2022 року.

"Україна хоче, і Захід її у цьому підтримує, здобути перемогу на полі бою, а потім підписати з позиції сили мирну угоду... Все це триватиме весь цей рік", - констатував політолог РФ.

Раніше Піонтковський розповів про "крайні заходи", до яких вдається Кремль у спробі завершити війну на своїх умовах.

Ми також писали, що Кох пояснив, як саме Кремль має намір завершити війну з Україною.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Валерий Соловей

Останні новини