23 травня 2022, 19:23

"ООН довела свою неспроможність", – Дмитро Іванов про новий світовий уклад і розпад РФ

Російський блогер-мільйонник Дмитро Іванов висловив упевненість у тому, що РФ повторить долю СРСР, а також розкритикував західних політичних лідерів.

"ООН довела свою неспроможність", – Дмитро Іванов про новий світовий уклад і розпад РФ

Російський блогер Дмитро Іванов, який ставить собі за мету революцію у мізках росіян, вважає, що Путіна скоро не буде, а Росія повторить долю СРСР. "Питання: як це відбуватиметься. Яких буде управлінців поставлено. Мені ось це дуже цікаво", висловився опозиціонер в інтерв'ю Наталці Влащенко, яке можна переглянути на YouTube-каналі "Україна 24".

Особливу увагу блогер загострив на необхідності створення нового світового укладу, оскільки очевидно, що ООН довела свою неспроможність. Те, що вона не змогла запобігти жахливій війні в Європі, свідчить хіба що про якусь її вигоду від усього, що відбувається. Іншого пояснення експерт не знайшов.

Також Іванов розкритикував західних політичних лідерів: "На мій погляд, твориться якась клоунада. Я дуже багато часу приділяв в університеті матеріалам про Другу світову війну. Я бачив, як це все згуртовано діялося проти Гітлера, проти Третього рейху. Як для залякування, для придушення хоча б думок розфігачили Дрезден, Хіросіму та Нагасакі, літали на винищувачах над палацом імператора у Японії, бо для японців імператор – це святе". 

За словами російського блогера, він не розуміє, що відбувається зі світом зараз. Куди поділися тямущі політичні лідери? Чому все відбувається так повільно? Чому Україну зробили буфером, і якщо й зробили буфером, то чому так мляво допомагають?

Нагадаємо, Марк Фейгін пояснив, які складнощі можуть виникнути з обміном полонених захисників "Азовсталі".

Раніше Геннадій Гудков озвучив єдиний спосіб утихомирення Путіна.

Пропонуємо дізнатися, кого Михайло Шейтельман назвав улюбленцями Путіна у Кремлі.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини