21 травня 2022, 19:16

Цимбалюк спрогнозував нову риторику російської пропаганди для підтримки рейтингу Путіна

Журналіст Роман Цимбалюк відповів на питання ведучих програми "Гроші", припустивши, в якому ключі далі "промиватимуть мізки" росіянам.

Цимбалюк спрогнозував нову риторику російської пропаганди для підтримки рейтингу Путіна

Телеведучий запитав, яка буде нова риторика влади Росії, що транслюється пропагандистами народу, якщо врахувати, що слово "денацифікація" складно сприймається людьми. З 2008 по 2022 роки власний кореспондент агентства "УНІАН" у Росії висловив свою точку зору з цього приводу, припустивши, в якому ключі звучатиме нова пропаганда на телебаченні в РФ.

Свою думку щодо нової риторики російських пропагандистів озвучив в ефірі програми "Гроші" український журналіст Роман Цимбалюк, почути яку можна на каналі YouTube.

Спочатку гість жартома похвалив російських журналістів, назвавши їх дві "сильні сторони" - "атавізм і божевілля". Саме так він бачить підхід російської влади до питань поширення інформації у країні.

"Будуть дуже сильно розвивати цю історію, що ми воюємо в усьому світі, що весь світ нацисти, а ми ні. І тут одразу включається логіка: якщо вам здаються скрізь нацисти, а ваш президент казав "хто обзивається, той сам так і називається", то хто тут нацист?" - з цих слів почав свою промову про мінливу риторику російського телебачення Роман Цимбалюк.

"З погляду політологи, Росія - фашистська держава з усіма ознаками. Зараз головний момент - війна затягується, багато жертв з російського боку, і буде ще більше. Потрібно себе нам захищати у будь-якому випадку. Ось цих опцій, що "ми воюємо з НАТО ", буде дедалі більше", - резюмував відомий журналіст.

Раніше Роман Цимбалюк розповів, звідки взявся міф про "другу армію світу".

Також Цимбалюк поділився із українцями двома несподіваними відкриттями.

Крім того, Цимбалюк висловився про скандал у Скабеєвої через війну з Україною.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Роман Цимбалюк

Останні новини