17 травня 2022, 11:45

Дмитро Гордон назвав терміни, коли настане корінний перелом на фронті

Дмитро Гордон дав оптимістичний прогноз щодо війни в Україні на найближчі кілька тижнів, нагадавши, що він спілкується з великою кількістю обізнаних людей.

Дмитро Гордон назвав терміни, коли настане корінний перелом на фронті

Український журналіст і ведучий Дмитро Гордон часто розмовляє з військовими аналітиками й іншими експертами, які прогнозують подальший хід війни України з Росією. Саме це дає йому фундаментальний багаж знань, що дозволяє робити власні висновки про можливий перебіг подій. В інтерв'ю Василю Голованову Гордон дав дуже оптимістичний прогноз для українців, підкріпивши його вагомими аргументами.

"Що варто очікувати найближчими тижнями?" - запитав співрозмовник свого колегу, на що той відразу ж відповів: - "Війна - це багато у чому часто лотерея. На жаль, а може, і на щастя, наша історія не піддається прогнозам, адже якщо вірити прогнозам, то Україна повинна була впасти за кілька днів. Слава Богу, цього не сталося.

Потім Гордон дозволив собі висловити сміливе припущення, що незабаром ситуація кардинально зміниться для України на краще. "Враховуючи розумну керованість українськими військами, враховуючи те, що наша справа все-таки права, адже ми захищаємо свою землю від нападу ворога, враховуючи першокласну зброю, яка до нас приходить і приходитиме з прискореними темпами, я думаю, що у найближчі два-три тижні настане корінний перелом на фронті", – обнадіяв співвітчизників журналіст, додавши, що спілкування з великою кількістю обізнаних людей дозволяє йому бачити загальну картинку війни.

Після цього Дмитро Гордон конкретизував свій прогноз: "Я ризикну припустити, що ми повністю виженемо ворога з Харківської області, не дамо йому далі проникати на територію Донецької та Луганської областей. Мабуть, перейдемо там у контрнаступ і зробимо кроки щодо звільнення Херсонської та Запорізької областей. Програма-максимум поки що така".

Нагадаємо, Дмитро Гордон назвав головну умову, потрібну для миттєвої зміни ходу війни.

Також Дмитро Гордон заявив, що Росія неухильно прямує до повного краху.

Раніше Дмитро Гордон висловив своє ставлення до Дня Перемоги у РФ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини