11 травня 2022, 18:22

"Те, що Путін викликав з пітьми, його ж і загубить: воно жере слабких", – Орєшкін

Жага крові, яку зростив у російському суспільстві диктатор Володимир Путін, у результаті його ж і зжере, упевнений Дмитро Орєшкін.

"Те, що Путін викликав з пітьми, його ж і загубить: воно жере слабких", – Орєшкін

Парад 9 травня у Москві продемонстрував не тільки світу, а й російському народу, що диктатор Володимир Путін став слабким. Лідер РФ виглядав відверто жалюгідно. Це початок його кінця.

Таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив відомий російський політолог Дмитро Орєшкін.

Він помітив зростання розчарування та роздратування у російському суспільстві, яке не отримало обіцяного Кремлем трофею у вигляді захопленої України.

"Велика кількість людей, які Путіну симпатизують, вони не дуже розуміють, у чому справа, але бачать, що (все) погано, тому що він не зміг показати перемоги до 9 Травня. Навіть не змогли взяти Маріуполь, який давним-давно у блокаді. Не змогли добити "Азов"", - зазначив Орєшкін.

Він звернув увагу на те, як Путін у своїй промові не згадував слова ні "спецоперація", ні "денацифікація", ні "демілітаризація", тобто дав чітко зрозуміти народу, що "переможної війни" вже не буде.

Це врешті-решт обернеться проти самого Путіна, упевнений експерт.

"Путін буде зрадником у їхніх (росіян - ред.) очах. Він буде "агентом Заходу", "п'ятою колоною", він буде боягузом... Вони знайдуть відповідні терміни. Він викликав із темряви цього "диявола", і тепер за правилами жанру цей самий товариш повинен його з'їсти. Він хотів направити його на Україну, Захід, а там не дуже добре виходить... Ця система, яку він створив, вона слабких жере", - констатував Орєшкін.

Раніше путініст Марков визнав провал "спецоперації" та слабкість армії РФ: "Народ втомився та шокований".

Ми також писали, що "глибинний народ" у РФ на межі - військкомати горять як свічки, наближається соціальний вибух.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Орешкин

Останні новини