2 травня 2022, 08:06

Гудков: "Після Путіна другий", – Герасимов "вирушив розгрібати бардак" в Україну за власною ініціативою

На запитання української телеведучої про те, чи правда, що під Ізюмом Герасимова було поранено, відповів російський полковник Геннадій Гудков.

Гудков: "Після Путіна другий", – Герасимов "вирушив розгрібати бардак" в Україну за власною ініціативою

Ведуча "24 канали" звернулася до російського гостя одразу з декількома питаннями: голова Генштабу РФ справді був під українським Ізюмом, що він там робив, чи правда, що Герасимов отримав поранення, після чого був відправлений до Білгорода. Полковник ФСБ Росії у відставці висунув свою особисту версію.

Почути вичерпну відповідь російського політика Геннадія Гудкова на запитання "24 каналу" можна на YouTube.

Російський опозиціонер здивував нестандартним баченням ситуації, висловившись так: "Не віриться, що Герасимова відправили командувати. У мене таке враження, що, побоюючись гніву Путіна (там ідуть серйозні розбірки у Кремлі у зв'язку з відомими подіями), я думаю, що він вирушив туди розгрібати російський бардак, щоб зрозуміти, що там відбувається, коли там армія нікуди не рухається, нічого не може зробити".


Потім Геннадій Гудков пояснив вищесказане фразою: "У мене особисте враження, що його не могли туди послати, оскільки, я нагадую, Герасимов після Путіна другий. Не Шойгу: Шойгу другий, коли мирно".

Далі російський політик дозволив собі зробити ще одне несподіване припущення: той факт, що ЗСУ влучили у командний пункт, коли там був Герасимов та ще й вийшов ненадовго, не збіг, а справа рук розвідки НАТО чи американської.

"У мене таке відчуття, що це серйозне попередження не стільки Герасимову, скільки Путіну, тому що просто такий удар у таку точку, коли там знаходиться начальник Генерального штабу, не міг бути здійснений", - заявив Геннадій Гудков, роблячи акцент на тому, що це був своєрідний натяк на очевидний факт: всі ключові особи РФ "під ковпаком" Заходу, їх можуть знищити будь-якої миті.

Раніше Геннадій Гудков назвав причини жорстокості російської армії мародерів.

Нагадаємо, Гудков попереджав Україну про можливе вторгнення військ РФ рік тому.

Також Гудков висловився щодо ймовірності застосування Кремлем ядерної зброї.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини