27 квітня 2022, 15:22

"Будь-який хід для Путіна буде вкрай невдалим", – Гудков вважає, що президент РФ опинився у пастці

Дмитро Гудков заявив, що Володимир Путін перебуває у ситуації політичного цугцвангу, тобто будь-який його крок лише погіршуватиме становище РФ.

"Будь-який хід для Путіна буде вкрай невдалим", – Гудков вважає, що президент РФ опинився у пастці

Російський опозиціонер Дмитро Гудков вважає, що на початку війни ключик до завершення конфлікту був у руках Путіна, але зараз ситуація кардинально інша. Через два місяці російській армії, по суті, так і не вдалося просунутися, до того ж Захід ввів жорсткі санкції проти РФ і незабаром має надати Україні нове озброєння. Саме тому тепер ключик знаходиться у руках у Зеленського чи, скоріше, українського народу, який після звірств російських солдатів проти мирного населення вже точно не захоче віддавати Росії свої території чи йти на якісь компроміси. Про це Дмитро Гудков сказав у спецетері телеканалу "Апостроф TV".

"Я не розумію, який тут може бути компроміс, який би влаштував Путіна, – зазначив політик. – І навіщо Україні йти на компроміс, якщо зараз вона отримає нове озброєння? Сьогодні ввечері о 21:00 за київським часом пройде рішення у США щодо ленд-лізу для України. Це означає, що Байден може постачати зброю оперативно без затримок".

За словами Гудкова, Україні зараз немає сенсу йти на якусь капітуляцію та незрозумілі компроміси, і Путін інтуїтивно відчуває, що запахло смаженим. Але генерали продовжують годувати його дезінформацією: занижують втрати, прикрашають свої нібито перемоги, розповідають, що захопили таке-то село, хоча насправді це було тактичним відступом української армії.

"Я не впевнений, що Путін до кінця розуміє, наскільки він опинився у патовій ситуації, за якої взагалі будь-який наступний хід – це крок до поразки. Він опинився у ситуації політичного цугцвангу. Що б він не зробив, все для нього погано закінчуватиметься", – висловив свою думку російський опозиціонер. Якщо Путін продовжить війну, він її програє, якщо вийде з неї – програє всередині РФ, бо йому цього не вибачать росіяни, "накачані" мілітаристською пропагандою.

"Будь-який хід для Путіна буде вкрай невдалим", – зробив оптимістичний прогноз для всіх українців Дмитро Гудков.

Раніше Дмитро Гудков зазначив, що русофобія у всьому світі набирає обертів і ситуація ще не скоро зміниться.

Нагадаємо, Дмитро Гудков засумнівався, що ядерна війна почнеться.

Також ми повідомляли, що Дмитро Гудков ще рік тому попереджав про можливість війни Росії проти України.

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал: https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Сеть

Останні новини