16 квітня 2022, 20:57

"Замінити весь апарат влади", – Фейгін розповів, кого Кремль може зробити винним у програній війні

Відомий російський правознавець озвучив свою точку зору щодо багатьох питань, наводячи як приклад історичні факти.

"Замінити весь апарат влади", – Фейгін розповів, кого Кремль може зробити винним у програній війні

На запитання телеведучої: "Можливо, зараз Путін буде шукати "5-ту колону"? Як йому по-інакшому ці поразки пояснити своїй внутрішній аудиторії? Скільки Ви даєте шансів розвитку такого сценарію?" – юрист, якого влада РФ свого часу позбавила статусу адвоката, моментально знайшов, що відповісти.

Повне інтерв'ю Фейгіна на "24 каналі" можна переглянути на YouTube.

"Ну, такий сценарій має шанс, інше питання, що "чистки" – вони ж, загалом, припускають відомий масштаб. Коли говорять про "чистки", це означає, що необхідно замінити весь апарат влади", – з цього почав промову кандидат юридичних наук.

Після того Марк Фейгін провів паралелі між політикою Сталіна та Путіна, нагадавши, як тиран минулого при владі ставив за мету "знищити вище керівництво армії".

Далі російський політичний діяч висловився так: "Який тут можна зробити висновок? Це традиція. Проводити чистки, особливо навішуючи якісь прорахунки чи поразки, які несе державне керівництво, особливо у статусі першої особи (вона ухвалює рішення), вішати на інших".

Коли телеведуча уточнила, а на кого конкретно можуть все це "повісити", Марк Фейгін назвав конкретні імена: "Ну, це цілком очевидно: це і Шойгу, це і Герасимов, це керівництво ФСБ, не все, звичайно, але його частина, безумовно".

Раніше Марк Фейгін зі знанням справи відповів українському телеведучому на запитання "де в Україні фашисти?"

Ми повідомляли, що Фейгін розкрив "секрети" верхівки Кремля, винної у нападі на Україну.

Нагадаємо, як Марк Фейгін пояснив резонансні заяви прессекретаря Кремля Дмитра Пєскова британським ЗМІ.

Автор: Марк Фейгин

Останні новини