2 квітня 2022, 19:18

"Олігархи показали боягузтво", – Фейгін розповів, хто може усунути Путіна

Правозахисник Марк Фейгін припускає бунт серед російських військових.

"Олігархи показали боягузтво", – Фейгін розповів, хто може усунути Путіна

Російські олігархи "показали своє боягузтво" та навряд чи стануть тією рушійною силою, яка може влаштувати переворот у Росії й усунути від влади чинного главу Кремля Володимира Путіна. Швидше цю роль можуть взяти на себе військові.

Таку думку озвучив російський громадський і політичний діяч, правозахисник Марк Фейгін.

"Я скоріше повірив би, що військові, з огляду на те, що їх змушують продовжувати цю операцію. Швидше, тут якось збунтуються, тому що олігархи показали своє боягузтво абсолютне. Ми ось спостерігаємо за ними: по-моєму, це така якась біомаса, яка на самостійні дії нездатна. Ось у військових шанс більший, мені здається", – заявив співрозмовник.

Раніше Фейгін назвав усунення Путіна головним завданням Заходу. За словами правозахисника, ліквідація диктатора була б найкращим із можливих варіантів, але у цьому питанні ключову роль має відіграти російська еліта.

Своєю чергою колишній чемпіон світу з шахів, російський опозиціонер Гаррі Каспаров вважає, що держпереворот у Росії може дозріти за двох умов: повного військового фіаско російської армії в Україні та жорсткішої санкційної політики Заходу.

Нагадаємо, керівник видання Bellingcat Христо Грозєв заявив, що більша частина російських силовиків виступає проти Путіна та чекає "відповідного моменту".

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Не пропустіть важливу інформацію!

Підпишіться на наш Телеграм-канал

https://t.me/Dialog_Ukraine

Автор: Марк Фейгин

Останні новини