25 березня 2022, 13:47

"Найпесимістичніші прогнози виправдалися", – сумний Стрєлков визнав поразку РФ в Україні

Російський диверсант Ігор Стрєлков дійшов висновку, що російське вторгнення в Україну було помилкою.

"Найпесимістичніші прогнози виправдалися", – сумний Стрєлков визнав поразку РФ в Україні

Офіцер ФСБ РФ у відставці Ігор Стрєлков, який допомагав Кремлю в окупації Криму та Донбасу, зажурений. Він дуже незадоволений ходом повномасштабної війни, яку влада РФ розв'язала проти України.

Стрєлков розкритикував військове командування РФ в інтерв'ю пропагандистському ресурсу "ОСН".

"29 діб "спеціальної операції" минуло. Ніде на жодному напрямку стратегічного успіху не досягнуто… Противник відносно успішно проводить мобілізацію та починає контратакувати, про що Конашенков (офіційний представник Міноборони РФ  ред.) "ані вухом, ані рилом" не згадує у своїх зведеннях", – заявив російський диверсант.

Він дійшов висновку, що Росія програє війну, яку сама розв'язала. І, попередив Стрєлков, це дуже небезпечно для існування Російської Федерації.

"Я констатую, що мої найпесимістичніші прогнози про те, що ми втягнемося у кривавий "тягни-штовхай" тривалий і виснажливий і надзвичайно небезпечний для РФ, виправдалися повністю", – сказав Стрєлков.

Варто зазначити, що днями в Україні було вбито тестя Стрєлкова, який воював у складі угруповань "Л/ДНР". Відомо, що його ліквідував снайпер.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Стрєлков напророкував Росії втрату Курил та інших спірних територій після поразки у війні з Україною: "Шляху назад немає".

Ми також писали, що Стрєлков заговорив про поразку російської армії після передачі Україні комплексів "С-300".

Редакція наперед вдячна за будь-яку фінансову допомогу!

Слава Україні! Разом ми – СИЛА!

Патреон – https://www.patreon.com/Ukraine365

Paypal – [email protected]

Карта банку – 5168742727446407 (гривня)

Автор: Сеть

Останні новини