6 січня 2022, 12:41

"Пам'ятатимуть навіть онуки", – Казанський про війська РФ у Казахстані та наслідки для Росії

Після каральної операції проти казахстанців, до складу якої входять військові сили РФ, росіян "зненавидять" ще в одній країні, вважає Денис Казанський.

"Пам'ятатимуть навіть онуки", – Казанський про війська РФ у Казахстані та наслідки для Росії

10 військово-транспортних літаків "Іл-76" і 3 важких "Ан-124-100" Міноборони Росії наразі задіяні у перекиданні підрозділів миротворчих сил ОДКБ до Казахстану.

Повідомлялося, що до охопленого протестами Казахстану можуть увійти "миротворці" з РФ і Білорусі, оскільки президент країни Касим-Жомарт Токаєв попросив допомоги в ОДКБ (Організації Договору про колективну безпеку) у подоланні "терористичної загрози".

Рішення військового союзу було негайним, і вже вранці у четвер, 6 січня, почалося перекидання миротворців. Першою свій контингент відправила РФ.

Як передає Діалог.UA, український журналіст і блогер Денис Казанський у своєму ТГ-каналі попередив про наслідки, які спіткають російський народ через таке рішення влади у Кремлі.

У майбутньому жителі Казахстану "щиро ненавидітимуть" росіян.

"Можна уявити, як ставитимуться до Росії та росіян у Казахстані після того, що сталося. Так-так, саме до росіян, тому що Путін, що старіє, який своїми руками створює під боком РФ ще одну вороже налаштовану державу, рано чи пізно піде. За історичними мірками – дуже скоро. А каральну операцію пам'ятатимуть навіть онуки казахів, які нині живуть", – вважає Казанський.

На його думку, влада у Москві сама "розпалює ненависть до Росії по всьому периметру кордонів РФ", а потім висловлює невдоволення негативним ставленням інших держав до своєї країни.

Раніше блогер показав, як ЗМІ Білорусі відреагували на протести у Казахстані

Нагадаємо, Казанський вважає, що у зв'язку з народним бунтом у Казахстані у Кремлі розпочалася істерика, а Путін стане наступною жертвою протесту.

Автор: Денис Казанский

Останні новини