30 листопада 2021, 09:36

Бутусов відповів Арестовичу, згадавши і резонансну ситуацію з Гонгадзе

Бутусов розцінив слова Арестовича про "надання охорони" як "спробу Офісу президента України позбавити його життя".

Бутусов відповів Арестовичу, згадавши і резонансну ситуацію з Гонгадзе

Напередодні радник голови Офісу президента України Олексій Арестович запропонував журналісту Юрію Бутусову скористатися послугами державної охорони. Він не виключає, що на нього може бути скоєно замах із Росії. У відповідь Бутусов заявив, що якщо його хочуть убити, то "вороги" в Україні.

Учора, 29 листопада, журналіст на своїй сторінці у Facebook опублікував пост у відповідь на слова Арестовича. В Офісі президента України заявляли, що з Бутусова мають намір зробити "нового Гонгадзе" і вбити його можуть протягом найближчого тижня. Головна мета – підбурювання на протести проти чинної української влади.

Бутусов заявив, що добре пам'ятає Георгія Гонгадзе і той факт, що йому вдалося викрити співробітників СБУ та МВС, які стежили за ним за указом нібито Кучми. Георгій навіть написав листа Генпрокурору Потебеньку про ці факти, проте його все одно вбили. Вбили не росіяни, а свої, заявив Бутусов.

Журналіст упевнений, що тепер чинна влада загрожує вбити і його, зробивши відкриту заяву на всю країну. Бутусов не сумнівається, що Арестовичу наказали залякати його особисто та всіх його рідних за небажані питання під час пресмарафону від 25 листопада.

Бутусов подякував усім журналістам, які заступилися за нього. Журналіст вимагає негайного втручання у справу правоохоронних органів, щоб вони допитали Арестовича, який загрожує "вбивством".

Бутусов заявив, що його може вбити будь-хто з представників чинної влади.

Він упевнений, що головна мета оточення президента України – змусити його більше не розслідувати гучні справи, які закінчилися повним провалом.

Раніше ми повідомляли, що, за словами Арестовича, люди, які стоять за спиною Бутусова, готуються його вбити, щоб запустити хвилю протестів по Україні проти чинної влади.

Нагадаємо, британський журналіст Джейк Ханрахан засудив вчинок Юрія Бутусова, який виклав у Мережу ролик моменту стрілянини з гаубиці. На його думку, такими сюжетами він ставить під удар усіх журналістів, які працюють у зоні бойових дій.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Юрий Бутусов

Останні новини