17 квітня 2024, 10:44

Невзоров розповів, як за одну ніч лопнула козирна бульбашка російської пропаганди

Блискуче відбиття у ніч на 14 квітня іранських ракет країнами НАТО зруйнувало найголовніший козир путінської пропаганди, заявив Олександр Невзоров.

Невзоров розповів, як за одну ніч лопнула козирна бульбашка російської пропаганди

Скабєєва, Симоньян, Соловйов та інші путінські пропагандисти довго переконували Росію у тому, що "війна йде не з Україною, а з усім НАТО". Ця байка довго працювала збудником якщо не мас, то самих пропагандистів, загострюючи токсикоз державної величі РФ. Усі ганьби російської армії в Україні списувалися на "грандіозність і всесилля" ворога, але одна квітнева ніч вщент зруйнувала цей путінський міф.

Про це написав у своєму Telegram-каналі російський опозиційний публіцист Олександр Невзоров.

"Ніч хоттабичів", у яку Іран запустив ракети та дрони на Ізраїль, доступно пояснила, який насправді вигляд має битва з НАТО, причому навіть не з усім Альянсом, а з його малою частиною, зазначив експерт.

Після цього стало зрозуміло, що "другу армію світу" вже два роки возить мордою по столу одна лише Україна без реальної підтримки, якщо не зважати на патетичні промови та "залізо" різного ступеня вживаності.

Хребет путінській орді надломила українська армія. Саме вона розгромила росіян під Києвом і заштовхала їх до "лінії Суровікіна". Реальна ж допомога НАТО завершила б цю війну за пару годин, підсумував Невзоров.

Нагадаємо, Олександр Невзоров розповів, як наближення 9 травня впливає на поведінку окопних росіян.

Раніше Олександр Невзоров назвав страшне та недосліджене явище, яке прямо впливає на долі РФ і України.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини