8 квітня 2024, 20:10

Невзоров розповів про страшне та недосліджене явище, яке прямо впливає на долі РФ і України

Існує така страшна та майже недосліджена річ, як комфортність рабства, заявив Олександр Невзоров, і ми спостерігаємо її на прикладі майже 140 млн росіян.

Невзоров розповів про страшне та недосліджене явище, яке прямо впливає на долі РФ і України

Для розуміння Росії, її долі та, відповідно, долі України слід знати про такий страшний феномен, як комфортність рабства, заявив російський опозиційний публіцист Олександр Невзоров в ефірі "24 каналу". Це практично недосліджене явище, яке позначили свого часу такі антропологи, як Летурно, Лесі-Брюль, Тейлор й інші.

"Звісно, всеосяжної гарної роботи немає, є лише підбір фактури, - зазначив аналітик. - Але ми маємо зізнатися собі у тому, що рабство надзвичайно комфортна штука. Звичка бути рабом приходить до людини за дуже короткий час, і homo мерзенний починає цінувати радощі рабства. Сьогодні ми це бачимо на безлічі прикладів. Ми це бачимо на прикладі майже 140 млн осіб у РФ. Так, винятки є, і вони яскраві та чудові, але не роблять погоди".

За словами Невзорова, для раба у десятки разів знижується проблемність життя, та цей стан починає приносити людині насолоду. Це помічали ще документалісти різних повстань. Наприклад, за часів бунту Спартака дуже багато рабів корчилися під батогами та були приречені на виконання моторошних робіт, але водночас не дозволяли знімати або спилювати з себе так звані рабські нашийники з вказівкою на приналежність тому чи іншому власнику.

"І знаєте, є моторошне прислів'я: нашийник раба завжди легший за обладунки воїна, тому зусиллями двох диктаторів (Путіна та Кадирова) народ на дуже тривалий час приречений осягати радощі рабства та ніколи й нікому їх не віддасть, - сказав Невзоров. - Росіяни зараз на прикладі виборів і цілковитого ухвалення безглуздих законів, безсоромності та підлості війни показують, наскільки затишок рабства сильний і наскільки мали рацію Леві-Брюль і Летурно, які помітили, що рабство - це дуже комфортний для багатьох людей стан".

Нагадаємо, Олександр Невзоров назвав новий феномен у західній пресі: "Кремль не надто засмучується..."

Раніше Олександр Невзоров вказав на головне прокляття російського народу: "Це завжди давало змогу диктаторам Росії свавілля та нахабство".

Автор: Александр Невзоров

Останні новини