12 лютого 2024, 10:49

Невзоров про росіян, які вишикувалися буквою Z під Москвою: "Холопство цього народу завжди було його прокляттям"

На думку Олександра Невзорова, більшій частині громадян РФ для повного щастя потрібно відчувати себе худобою.

Невзоров про росіян, які вишикувалися буквою Z під Москвою: "Холопство цього народу завжди було його прокляттям"

Популярний відеоблогер, журналіст і режисер Олександр Невзоров прокоментував у своєму ТГ-каналі "патріотичну" акцію російських лижників у Московській області, які за вказівкою свого начальства підтримали війну в Україні, вишикувавшись у вигляді літери Z.

Це сталося у Московській області: 10 000 учасників турніру "Лижня Росії" вишикувалися на старті у вигляді символу так званої "спецоперації" - Z.

Як стверджували російські спортсмени, їх "ввічливо попросили" вишикуватися саме так організатори на підтримку "СВО". Також вони говорили, що "всі поставилися до "прохання" начальства з розумінням, ніхто не заперечував.

Олександр Невзоров, коментуючи цю акцію покірності, зазначив, що більшій частині росіян для щастя потрібно відчувати себе худобою, "царським стадом", з якого можна викладати різні свастики та слівця.

"Холопство російського народу завжди було його прокляттям і основною причиною його масового замору.

Саме холопство гнало у рекрути, у ГУЛАГи та у м'ясні штурми.

Воно ж завжди дозволяло диктаторам Росії свавілля та нахабство.

Диктаторів потрібно зрозуміти: неможливо не пороти, коли з усіх боків тягнуться дупи, жадаючі прочуханки", - написав він.

Експерт виклав на своєму ТГ-каналі фотознімки росіян, які вишикувалися у ряд, назвавши цю подію чудовим прикладом колективного холопства. Російські лижники слухняно дозволяють різному керівництву будувати зі своїх тіл літеру Z, що стала кривавим і страшним символом масових вбивств, війни в Україні.

Також він підкреслює, що для такого "малювання" символів війни зі слухняних російських тіл абсолютно не потрібні розстріли, концтабірні пси й інші тоталітарні заходи. У цьому випадку було достатньо "прохання" організаторів, і всі покірно вишикувалися, що вкотре доводить рабську психологію сучасної РФ.

"Організмам у шапочках із помпоном цілком достатньо простої вказівки якогось невідомого їм лижного начальства", - підкреслює Невзоров.

Нагадаємо, Невзоров, коментуючи інтерв'ю Путіна Карлсону, висловив думку, що у Кремлі знову прорахувалися.

Раніше Невзоров відреагував на інцидент у Росії, який яскраво показує режим Путіна.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини