9 лютого 2024, 10:29

Невзоров про інтерв'ю Путіна Карлсону: "Кремлівські організатори знову прорахувалися"

Згідно з прогнозами Невзорова, віртуальний візит на екрани країн Заходу Путіна матиме зворотний ефект.

Невзоров про інтерв'ю Путіна Карлсону: "Кремлівські організатори знову прорахувалися"

Славнозвісний блогер, журналіст і політичний оглядач Олександр Невзоров розкритикував у своєму ТГ-каналі інтерв'ю російського диктатора Путіна американському журналісту Такеру Карлсону, відомому через неодноразове розповсюдження фейків.

На думку Невзорова, інтерв'ю Путіна Карлсону матиме ефект, протилежний очікуванням кремлівських політтехнологів.

"По Карлсону вже вдарили перші "Хаймарси" західних ЗМІ. Протягом місяця абсолютно всі медіа робитимуть друшляк із жадібного Такера.

Кремлівські організатори інтерв'ю - ті самі люди, що планували "Київ за 3 дні".

Вони знову прорахувалися, вирішивши, що Західний світ зустріне карлсонівське інформаційне вторгнення з "галушками та квітами".

Але міць і лють відповіді на "інтерв'ю з російським Гітлером" перетворить на порох як самого Карлсона, так і його кремлівського кумира", - написав він.

Невзоров також звернув увагу, що у відповідь на скандальне інтерв'ю Путіна у західних ЗМІ вже опубліковано низку статей і зроблено передачі, де докладно перелічуються злочини російського диктатора та його "другої армії світу".

Як приклад він наводить свіжу доповідь Human Rights Watch, де розповідається про окупацію українського Маріуполя у 2022 році. Автори документа пишуть, що Путін має постати перед судом у зв'язку з жорстоким штурмом Маріуполя, унаслідок якого загинули тисячі мирних людей, було зруйновано величезну кількість будівель, а після цього стартувала широкомасштабна кампанія з русифікації.

Невзоров підкреслює, інтерв'ю Путіна Карлсону та подальша "відповідь" західних ЗМІ призвели до того, що тепер увага світу знову повернулася до захоплення Маріуполя й інших злочинів Кремля в Україні.

"Віртуальний "візит" на екрани США та Європи обійдеться Путіну дуже дорого. Його втоплять у його ж нечистотах.
CNN уже пішли з "козирів". Почалася детальна публікація путінських злочинів",
- резюмує експерт.

Як повідомлялося раніше, Карлсон не стримав сміх, коли Путін став відмовлятися від своїх слів, що якби Росія не напала на Україну, то за день США вторглися б у РФ.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини