6 квітня 2024, 12:54

"Кремль не надто засмучується з цього приводу", – Невзоров вказав на новий феномен у західній пресі

Великі західні ЗМІ після "переобрання" Путіна на виборах більше не називають його президентом, а підбирають набагато точніші визначення.

"Кремль не надто засмучується з цього приводу", – Невзоров вказав на новий феномен у західній пресі

Маститі західні медіа після так званих "виборів" у РФ 15-17 березня почали називати Путіна не президентом, а божевільним диктатором. Такі гіганти, як The Sun, The Telegraph, Bild й інші газети в усіх редакційних матеріалах тепер іменують Володимира Володимировича виключно "диктатором", "тираном", "параноїком", "божевільним придурком" або "хворим Вовою". Преса у Німеччині (наприклад, Spiegel, Welt) висловлюється трохи м'якше, але президентом Путіна все одно не називає.

На цей новий феномен у західній пресі звернув увагу російський опозиційний публіцист Олександр Невзоров.

"Це справедливо, - написав аналітик у своєму Telegram-каналі. - Терорист, злодій і вбивця не може маркуватися авторитетним слівцем "президент"".

Проте Кремль не надто сумує з цього приводу, підкреслив Невзоров, адже РФ практично розірвала останній зв'язок із цивілізованим світом і всіляко демонструє свою "самобутність".

Але патетичні заяви кремлівського філософа Дугіна про те, що настає час "самобутніх" косовороток, сарафанів і каптанів, викликають лише посмішку, пише Невзоров, адже косоворотка - це винахід Німеччини, сарафан - Персії, а каптан - Туреччини й Угорщини.

Оскільки росіяни всю свою історію перебували у рабстві, вони не могли створити своєї унікальної культури, а лише приймали крадене, яке їм нав'язували господарі, заявив опозиціонер.

Нагадаємо, Олександр Невзоров висловився про ідею створити у Росії горілку для жебраків: "Вельми логічний і грамотний крок".

Також Олександр Невзоров порівняв РФ із терористичною організацією "ІДІЛ": "Конкурувати складно".

Автор: Александр Невзоров

Останні новини