1 квітня 2024, 16:01

Невзоров про ідею створити у Росії горілку для жебраків: "Бидляцький напій – вельми логічний крок"

На думку Невзорова, диктатор Путін зумів стати таким собі "месією" для агресивного російського жлобства.

Невзоров про ідею створити у Росії горілку для жебраків: "Бидляцький напій – вельми логічний крок"

Відомий блогер і публіцист Олександр Невзоров прокоментував у своєму ТГ-каналі нещодавню пропозицію Директора Центру досліджень федерального та регіонального ринків алкоголю (ЦИФРРА) Вадима Дробіза про виробництво наддешевої горілки для незаможного населення РФ.

"Зробіть горілку для жебраків - соціальну горілку, масову горілку, назвіть, як хочете, - за 100 рублів", - пропонував Дробіз.

Зі свого боку, Невзоров зазначив, що режиму Путіна треба якось продовжувати "згуртування нації", тому виробництво такого дешевого пійла цілком органічно вплітається у той фарс, який влаштувала у РФ влада.

"Створення спеціального "бидляцького напою" - вельми логічний і грамотний крок. Усі ставки у внутрішній політиці РФ робляться на найглухішу та злиденну чернь", - написав автор ТГ-каналу.

За його словами, саме ця категорія росіян зараз є найпотужнішим і найдомінантнішим "соціальним пластом".

Також Невзоров підкреслив, що саме для такого "бидла" у Російській Федерації створено спеціальну музику, літературу, кіно (а тепер уже й інтернет-контент - ред.).

"Путін своїм успіхом зобов'язаний тому, що зумів стати месією для агресивного бидла. Прийшла пора, крім пісень і фільмів, створювати і знакові аксесуари. Вони, як "чебурашки-пацани-шамани", теж стануть "згуртовувачами нації"", - резюмував Невзоров.

Раніше Невзоров, коментуючи заклики на російському ТБ знеструмити Харків, зазначив, що "ІГІЛ" - мерзенна й огидна організація, але при цьому поводиться делікатніше, ніж Росія.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини