28 березня 2024, 18:02

Невзоров про заклики на ТБ знеструмити Харків: ""ІДІЛ" – мерзенна організація, але поводиться делікатніше, ніж Росія"

Олександр Невзоров провів досить цікаве порівняння путінської Росії з бойовиками "Ісламської держави" (на користь останніх).

Невзоров про заклики на ТБ знеструмити Харків: ""ІДІЛ" – мерзенна організація, але поводиться делікатніше, ніж Росія"

Популярний блогер, журналіст і публіцист Олександр Невзоров у своєму ТГ-каналі провів паралелі між нинішньою Російською Федерацією та радикальними ісламістами так званої "Ісламської держави", наголосивши, що пальму першості зі світового тероризму має саме РФ.

Експерт підкреслив, що саме Росія зараз є найстрашнішим військовим злочинцем на планеті. Він виклав в Інтернет відео, як на російському ТБ відомий скандальний пропагандист Володимир Соловйов і його "балакучі голови" навіть не просять, а вимагають, щоб ЗС РФ бомбили Київ і Харків, повністю позбавивши електроенергії та інших умов мешканців цих великих українських міст, а також змусивши мирних громадян тікати на Захід.

Пособник і глашатай режиму Путіна Соловйов і його "експерти" на ТБ відкрито та нікого не соромлячись закликали російських військових "стирати будинок за будинком, квартал за кварталом", мотивуючи це тим, що "всі наші вже тут".

""ІДІЛ" - винятково мерзенна організація, але поводиться вона набагато делікатніше та скромніше, ніж Росія.

Зневірившись прославитися хоч чимось корисним і пристойним, вона розмріялася про лаври терористки №1.

Конкурувати з нею у цій справі складно.

У конкурсі терору Росія вже впевнено обходить не тільки "ІДІЛ", "Аль-Каїду", ХАМАС, ФАТХ, а й саму "Хезболлу"", - пише Невзоров.

Блогер підкреслює, що апетити терористів "Аль-Каїди" й "Ісламської держави" обмежуються автобусами, банками, церквами та концертними залами, а Росія ж знищує цілі міста та регіони разом із їхнім населенням, тобто фактично "іділівці" - це лише дрібні бандити порівняно з правлячим російським режимом.

"РФ із насолодою планує винищення мільйона людей, смакує знесення кварталів, спалення районів, підриви, підпали та грабіж. На все це, роззявивши рота, дивиться очманіле людство. Усілякі "Каїди", звісно, шалено заздрять такому розмаху..." - резюмує Олександр Глібович.

Нагадаємо, російські окупанти вдарили по житловому кварталу Харкова.

Як раніше повідомлялося, Харків виявився знеструмленим після найбільшої ракетної атаки РФ у 2024 році.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини