15 квітня 2024, 19:09

"Намагаються не показувати носа", – Невзоров розповів, як наближення "страшної дати" відбивається на окупантах

Напередодні 9 Травня багато досвідчених російських окопників бліндажуються та намагаються "не показувати носа", тому що не хочуть загинути під час маячних "фарш-кидків".

"Намагаються не показувати носа", – Невзоров розповів, як наближення "страшної дати" відбивається на окупантах

Не за горами 9 Травня - значуща дата для Путіна та страшна для фронтових росіян. Вона означає, що путінські генерали знову повинні будуть покласти до ніг Путіна якусь "перемогу", але всі російські перемоги робляться з трупів, оскільки іншого будматеріалу для неї немає.

Про це написав у своєму Telegram-каналі російський опозиційний публіцист Олександр Невзоров.

З цього випливає, що знову будуть маячні "фарш-кидки", адже путінська посмішка на параді завжди зроблена з тисяч смертних оскалів росіян, спрогнозував опозиціонер. Самі російські окупанти знають, що "день перемоги" ще сильніше просякнутий мертвечиною, ніж "вибори", однак не всі готові загинути "прямо сьогодні". З цієї причини досвідчені окопники заглиблюються, бліндажуються та намагаються "не показувати носа" у надії на те, що командири по п'яні про них забудуть.

Також Невзоров супроводив свій пост відео, на якому видно російський бліндаж. "Все душевно, все затишно, - прокоментував аналітик. - Гниють, звичайно. Тиждень їхнього розкладання додав у бліндажі особливий букет ароматів, але живі принюхалися та не відчувають жодних незручностей".

Так само точно "принюхалася" до бійні в Україні й вся Росія, яка не відчуває смороду цієї війни, підсумував публіцист.

Раніше Олександр Невзоров розповів про страшне та практично недосліджене явище, яке впливає на долі Росії та України: "Сьогодні ми це бачимо на безлічі прикладів".

Нагадаємо, Олександр Невзоров вказав на новий феномен у західній пресі: "Кремль не надто засмучується з цього приводу".

Автор: Александр Невзоров

Останні новини